Szerintetek miről fog szólni a Scream/Sikoly 5. része?
Az első három rész főleg a klasszikus tinihorrorokból csinált viccet, a negyedik pedig ezeknek a rebootjaiból.
Szerintetek ma mi jellemző a horrorfilmekre, amire a Sikoly 5. tematikája épülne?
Elvileg a régi hármas és talán Judy is visszatér.
Illetve a rendezők miatt olvastam egy olyan pletykát is, hogy Samara Weaving is a cast része lesz.
Milyen színészeket látnátok benne szívesen? Fiatalabbakat vagy idősebbeket?
Nyilván inkább Sikoly-rajongóknak szól a kérdés, de bárki válaszolhat.
1. Minek kellene 5. rész?
2. Ki az a Judy?
Komolyra fordítva, egyik kedves szériám, nekem is hiányzik a csipet csapat, de ha nincs jó ötlet, akkor vessék is ezt el!
Alapból az első rész űberelhetetlen, a 2-3 egyszinten van nálam, közepesek, a 4. pedig hatalmas vérfrissétés volt, imádtam..
Esetlet Sydneynek lehetne egy tinilánya, 17-18 év körül, és vele is elkezdődnének az események, az anyja pedig mögötte állna, amolyan védelmező szerepben. Lehetne az, hogy a lány barátai tették, mert a "kislány" közszereplő lett, az anyjával történek miatt... Igen tudom, ez nagyjából a 4. koppintása.. Mindenesetre, jólenne már egy 5. rész, a lehetőségek tárháza végtelen..
A tinilányos vonal szerintem azért nem működne, mert a 4. részben akkor már kellene, hogy létezzen a lánya, de nem említik meg, hogy van gyereke. De végső soron Jilléket sem említették korábban meg, szóval..
Egyébként, hogy ne legyen olyan 4. rész koppintás szagú, akkor lehetne fia is. Kb. mindenki azt várná, hogy egy fiatalabb lány veszi át tőle a stafétát, de lehetne fiú is.
Jaa, hogy az a Judy.. Őt csípem :D
Halott a mester, így alapból nem érzem szükségesnek, egy 5. rész elkészítését. Kilett maxolva, szerintem erről már nemlehet mit legombolni. A 4. egy mondhatni szép lezárás, Craven bizonyított, a lagymatag 3. rész után.
Bennem is üresség van, 9 éve már az utolsó résznek, de ha nincs jó ötlet, akkor felesleges..
A színészek sem lesznek fiatalabbak, még 10 év múlva már esélytelen szerintem. Én idén vagyok 10 éve rajongó, 9 évesen láttam az első részt. Ha lesz is 5., nem fűzök hozzá sok reményt :(
Régi csapat nélkül nincsen Sikoly..
Egy új brigád, no name színészekel nem valószínű, hogy bárkinek is tetszene. Ráadásul 4 filmen át követtük őket, tudunk róluk azért egy-két dolgot :). A 2. részt újranéztem, és szerintem teljesen jó, azt leszámítva, hogy izgulni nem tudtam rajta már. A 3. meg valóban gyenge, ötletes néhol, de vérszegény is, túlnyújtott. Én akkor már egy rebootot csinálnék, szóval legyen ugyanaz az alap felállás, mint az első részben, csak más színészekkel. Folytatni nemhiszem, hogy lenne értelme. A 4. rész megosztó epizód, de én aztmondom hogy zseniális film volt, kegyetlenül pörög, jók a mellékszereplők, frenetikus opening. Abban nemértek eggyet, hogy nemlehet izgulni. A 4. részben például odavolt írva, hogy új évtized, új szabályok. Én ott teljesen eltudtam képzelni, hogy Gale meghal például. Szóval lehettek ott volna meglepetések, csak nemvoltak elég tökösek
Én azt a vonalat erősítem hogy ha egy jó filmet látok bármennyi részt megnéznék belőle. Pl Végső állomás.
Egyébként egy korábbi kommentelő ötlete nekem tetszett. Az hogy most egy fiú lehetne "Sydney" helyén.
Nekem is van egy ötletem de biztos hogy senkinek se tetszene. Még pedig hogy ez alkalommal a gyilkost követjük a filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!