Normális, hogy mostanában inkább a könyvek felé hajlok, mint a sorozatok felé?
Figyelt kérdés
Egy időben nagyon sorozatfüggő voltam, mostanábam pedig inkább olvasok szívesebben, de magam sem értem, mitől ez a változás. Lehet egy estém vagy szabad időm így is "meghitt"?
E-könyveket olvasok, nem papír alapút.
2020. dec. 20. 01:18
11/14 anonim válasza:
10, kötelez valaki rá, hogy olvass? Ha magadtól olvasol, akkor nyilván jólesik a dolog.
Innentől nem értem a kérdést.
Én imádok kézműveskedni, de nincs rá időm mostanában. Ettől függetlenül a kevesebb szabadidőmet eltöltöm mással, pl akár olvasással is.
Most el kéne kezdenem hisztizni, hogy de én szeretek kézműveskedni? Hiszen én nem csinálom...
12/14 A kérdező kommentje:
#11, ki hisztizik?! Én sem értem a nyers megnyilvánulós válaszokat...
2020. dec. 21. 06:41
13/14 anonim válasza:
Én csak azt nem értem ebben, hogy ez miért kérdés? Mármint persze, hogy normális, mi lenne benne abnormális? Könyvet olvasni kikapcsolódás a legtöbb embernek (ha önszántukból teszik), ahogy sorozatot nézni is. Mindkettő lehet hobbi. Attól még, hogy az olvasás kicsit több energiát igényel, még nem kevésbé megnyugtató vagy szórakoztató. Bármelyikből tanulhat az ember, ha olyan könyveket, filmeket, sorozatokat választ. De az is lehet, hogy simán csak szórakozásra jók. Szóval szerintem teljesen normális, sőt, sokak szerint valószínűleg jobb is, mint sorozatokat nézni. Amúgy meg ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol. Ameddig te kikapcsolódsz és szórakozol, addig teljesen mindegy, hogy mások mit mondanak.
14/14 dililili válasza:
Én egy kis büszkélkedést érzek ebben a kérdésben, hogy egy kis büszkélkedésért lett kiírva, ami nem is gond, hiszen olvasni tényleg jó dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!