Van olyan köztetek, akinél mostanában (1-2 éven belül) megfordult az, hogy inkább sorozatozni szeret, mint filmezni?
Bár nálam még mindig 50-50%, mindkettőt ugyanúgy szeretem, de korábban ez az arány sokkal inkább a filmek felé billent.
Jobban megkedveltem "sorozatozni", mint korábban.
Kíváncsi lennék, hogy van-e köztetek olyan, aki filmezni szeretett jobban, de az elmúlt időszakban ez megfordult.
S, ha igen, akkor mely sorozatok hatására lett ez?
Nekem most is van kb 40 sorozat a megnézendő listámon, persze keveset láttam, ezért is lehet ez.
A sorozatok virágkorukat élik.
Elég egyértelmű, hogy afelé húznak most sokan.
Másrészt a filmek meg egyre gyengébben teljesítenek.
Abban igaza van mindkettőtöknek, hogy a sorozatokból egyre több van és ezáltal egyre több jó is.
Azzal viszont nem tudok egyet érteni, hogy filmekből ne jönnének ki nagyon jók. Szerintem nem hanyatlott a filmgyártás.
Én most a Daredevilt nézem, ezután pedig jön majd a Hátrahagyottak, Sherlock, Midhunter, Elit alakulat, The Witcher. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!