SOS valaki tud olyan könyvet ajánlani ami tiniknek is jó, és arról szól hogy egy lány nyáron megismerkedik a nyaralása alatt egy fiúval, vagy fordítva? Lehet fantasy is. Ha nem tudtok ajánlotok jó tiniknek való könyveket?
Lángra lobbant nyár Jennifer Salvato Doktorski- től.
Most csak ez jutott eszembe...
Szia
Én csak fantasyket ismerek de:
1. a Végzet ereklyéi (Csontváros, Hamuváros stb...) könyveket én lányosnak éreztem. Nem kifejezetten a nyári szünet alatt jönnek össze és elég fantasy de:
2. Leiner Laurának az Iskolák Versenye 1. trilógiája (Ég veled, Maradj velem, Emlékezz rám) az a nyári szünetben játszódik de nem olvastam még csak akarom. Tekintve hogy Leiner Laura szerintem összejön benne valaki valakivel
3. Disztópikus trilógia az Éhezők Viadala (Éhezők Viadala, Futótűz, A kiválasztott) Nekem ezekben még bejött a szerelmi szál bár nem az van a középpontban és nem a nyári szünetben játszódik
Előző vagyok.
Most hogy nézem csak első fantasy amit írtam ezt javítanám*
Még egy szavazat a Lángra lobbant nyárra :)
Még ajánlanám a Bábelt is bár nem akkor ismeri meg a főszereplő a fiút (lehet hogy ez egy picit spoileres volt upsz)
Bár nem pont ilyen, de Marni Bates: Gyilkos a vonal végén, annak a folytatása a zűrzavar a vonal végén. (Nem tudom, van-e több része) Nálam ezzel a könyvvel kezdődött a könyvfalás. És bátran ajánlom az összes többi lol könyvet is. (a lámgralobbant nyár is az) Cinder és Ella, Nindzsalány stb..
Személyes kedvencem volt a fent említett Marni Bates könyv és a "mire jó a rosszfiú". Utóbbit 1,5 nap alatt olvastam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!