Milyen könyveket ajánlotok?
Mostanában karantén alatt sokkal több időm lett olvasni, mindig is könyvmoly voltam:) általában ifjúsági könyveket olvasok, de több műfaj is megfogott, pl a horror, a fantasy, sci-fi, krimi
Amiket nagyon szerettem, azok a következők: Gyilkosság az Orient expresszen, Az Útvesztő trilógia, Éhezők vidala, Asimov: Én a robot (azt nagyon nagyon szerettem! :) ), illetve Leiner Laura könyveit is imádom, mindet olvastam
Valami fantasy érdekelne, vagy sci-fi, mit ajánlotok? Tényleg bármilyen műfajból ajánlhattok könyvet, igazából a történelmi,politikai és a túlságosan romantikus könyveket nem szeretem.
Szóval mi volt az a könyv/könyvek amiket nagyon nagyon szerettetek?
Köszi a választ előre is:)
[A sci-fi klasszikusai 1-4] (antológia) - Ifj. Veress István (szerk.)
Novellásgyűjtemények kb minden sci-fi témában. (Időparadoxon, Űrutazás, A jövő társadalma, Harmadik típusú találkozások, Én, a robot, stb)
(Ha érdekel, docx-ben 3 MB sincs... ;) )
Hollóárnyék trilógia
Széthullott Birodalom trilógia + A Vörös királynő háborúja trilógia
Assassini trilógia
Éjangyal trilógia
Kitaszítottak
Orwell: 1984
A Gyűrűk Ura trilógia + A hobbit
Mo Xiang Tong Xiu: A démoni kultiváció nagymestere sorozat (most jön ki a negyedik kötet)
Hatalom trilógia (fantasy, a főszereplő egyszerűen fantasztikus)
Hiro Arikawa - Az utazó macska krónikája (ha sírni akarsz, akkor ajánlom)
Delia Ovens - Ahol a folyami rákok énekelnek (bár kicsit romantikus, nem az van a középpontjában)
Mo Xiang Ton Xiu-ra +1 szavazat (kedvenc sztorim, imádom :D)
Azt írod, megfogott Asimov regénye.Akkor javaslom, ismerkedj meg a szerző Alapítvány–Birodalom–Robot univerzumával.
Égvilágon trilógia
Tüskék és rózsák udvara
Üvegtrón
A halál szépséges szolgálólányai
Legenda
Vérvörös út
Arkánium krónikák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!