Ajánlotok olyan könyveket, amelyekben az író nagyon szépen fogalmaz?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen a sztori, persze jó lenne ha nem lenne unalmas :)2018. márc. 7. 21:48
1/5 anonim válasza:
Az arany ember -kötelezőként nem szerettem, 20 évvel később újra olvastam, és teljesen magával ragadt (oké, az első 30 oldalt most sem tudtam elolvasni, de hát senki nem tökéletes :))
3/5 anonim válasza:
Külföldi szerzők magyarul megjelent műveinél én elgondolkodnék azon, hogy az író fogalmaz szépen (oké, Tolkien természetesen igen), vagy a műfordító...
4/5 anonim válasza:
Bicskei Gabriella: Puha kert
Jeff Noon: Vurt
5/5 anonim válasza:
Ember a sotetben ( ne tevesszen meg h 16 evesen irta az irono, masik 30 ev tapasztalat utan sem tudnad igy)
A halhatatlansag szabalyai
Arnybol az angyal
Gyonyoru titkok muzeuma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!