Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok jó regényeket? Bő...

Ajánlanátok jó regényeket? Bővebben lent:

Figyelt kérdés

Lois Lowry Emlékek őre sorozata nagyon tetszett (bár még csak az első 2 részt olvastam, de mindenkepp beszerzem a maradék 2-t is) és bizonyos értelemben ehhez hasonlót keresek.

Tehát olyan regényt, ami nem végletekig nyomasztó, hanem egy szórakoztató olvasmány, ugyanakkor vannak benne olyan "elemek" amik elgondolkodtathatnak.

Jöhet valós vilagban játszódó, fantasy, romantikus könyv,elképzelt jövőben, vagy múltban játszódó stb. Csak ne legyen thriller vagy krimi.

19/L

2020. dec. 13. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kedvenceim: Edenbrooke, Obszidián, Csitt csitt, Tükörjég
2020. dec. 13. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:

A Luxent és a Csitt-csitt-et olvastam már. A másik kettőt nem ismertem, de lehet teszek velük egy próbát. :)

Köszönöm!

Jöhetnek még ötletek! :D

2020. dec. 14. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tudok segíteni! Én is most kutatok ezekhez hasonló könyvek után. Leginkább vörös pöttyös könyveket keresek. Esetleg tudsz ajánlani valamit? :)
2020. dec. 19. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Hasonló alatt arra gondolsz, h a vörös pöttyösök közül inkabb fantasy? Nekem tetszett az Üvegtrón és az Időtlen szerelem trilógia (Rubinvörös az első kötet) és bár ez nem vörös pöttyös, akar az is lehetne, a Lélektársak.

Mondjuk én most épp nem ilyesmiket keresek, hanem kicsit mélyebbeket, de nem olyant amitől letargia lesz úrrá rajtam vagy sírhatnékom támadna. 😅😬

2020. dec. 20. 01:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!