Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Albert Camus könyveihez/írásai...

Albert Camus könyveihez/írásaihoz van valamilyen ajánlott sorrend, ha még semmit nem olvastam Tőle?

Figyelt kérdés

2020. nov. 29. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én 1-2 héten belül kezdem, de még nem döntöttem el hogy a Pestist vagy a sziszüphosz mítosza-t olvassam először.

Nálad mik a lehetőségek, mik között vacillálsz?

2020. nov. 29. 22:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Pestis, Az idegen, illetve Sziszüphosz mítosza bár nem tudom hogy utóbbit hol találhatnám meg, mert elsőre nem találtam sehol...
2020. nov. 29. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Az idegent is nagyon ajánlják.

Szerintem akkor a fönti sorrendben ahogy írtad, a pestis mégiscsak aktuális sajnos, ezért van bennünk a motiváció és a kíváncsiság iránta.

2020. nov. 29. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Közönyt olvastam csak, szerintem kiváló könyv és 100 oldal sincs szinte. Különleges, talán nem is mindenkinek tetszik.
2020. dec. 2. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el az evolúció misztériuma c. könyvet!Annál jobb könyvet életeben nem olvastam.Szerzője Sipos J. Imre biológus,szerzetes.Foglalkozásából is lerí,hogyindkét szemszögből fogalmaz meg gondolatot,az evolúció főtéma mellett(párhuzamba vonások,ellentétek,ennek elkerülésének pozitív irányelvei,stb.)
jan. 23. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!