Stephen King vagy Dean R. Koontz könyve?
Figyelt kérdés
régebben olvastam egy nagyon jó könyvet, de nem tudom melyik iróé lehet....valami olyasmi volt benne hogy 1 ember.már nem emlékszem h.férfi-e vagy nő-egy elhagyatott távoli helyen fekszik egyedül egy ágyba, (azt hiszem ki van kötözve,és nem tud szabadulni), és róla ,az ö életéröl szól a történet....de pontosan már nem emlékszem, az biztos hogy vagy Stephen K.vagy dean R.K.könyve. aki tudja melyik volt ez a könyv az irjon légyszi:)2010. aug. 11. 12:11
1/7 anonim válasza:
kicsit többet nem tudsz róla mondani? Én ennyi info alapján Stephen Kingre tippelnék.
2/7 anonim válasza:
Stephen King:Bilincsben
még nem olvasstam, jó könyv?
3/7 anonim válasza:
Még nem olvastam az összes D.R.K-ot, de ez nem az ő könyve szerintem...
4/7 A kérdező kommentje:
igen, Stephen King-Bilincsben-ez az! Köszi szépen!!.:)
2010. aug. 11. 12:38
5/7 A kérdező kommentje:
igen,nagyon jó,nekem legalábbis tetszett!.....igazábol csak pár részletre emlékszem, de nekem nagyon bejött,mikor elöször olvastam....most elolvasom ujbol.netröl le lehet tölteni?
2010. aug. 11. 12:41
6/7 anonim válasza:
Igen, Kingtől a "Bilincsben", bár ezt előttem már leirtátok.:)
Én az utolsó kérdésedre válaszolnék. Igen, le lehet tölteni:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2010. aug. 11. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!