Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ncore-ról letöltött könyveket...

Ncore-ról letöltött könyveket hogy lehet olvasni?

Figyelt kérdés

Kicsit tapasztalatlan vagyok a számítógépekkel/programokkal..

Ncoreorról töltenék le vagy 10 könyvet.

Telefonon szeretném olvasni (IPHONE 6 PLUS)..Mit kell letölteni, és hogy teszem rá a gépről a telefonomra? Van valami driveom, ami 15 giga, és fel lehet tölteni könyveket, de kéne valami amivel olvasni lehet nem?

2020. nov. 20. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a fájl formátuma. Ha van olyan alkalmazás a telefonon ami kezeli az adott formátumot akkor el lehet olvasni a könyveket.

Pdf a legegyszerűbb - azt megnyitja a safari is, de le lehet tölteni adobe readert, vagy hasonlókat.

Én úgy szoktam telefonon könyvet olvasni, hogy feltöltöm gépről a google drive fiókomba és azt telefonról is meg tudom nyitni. De lehet kábellel is, Itunes-progi segítségével.

2020. nov. 20. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2020. nov. 20. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A PDF a legrosszabb formátum az e-könyvekhez...

A leggyakoribb az EPUB és a MOBI szokott lenni (meg a PDF), majd DOC, DOCX, RTF, TXT, DJVU, PRC, stb.

[link]

Én Androidon az eReader Prestigio-t használom, de iPhone-ra is biztos van egy rakás e-book olvasó alkalmazás.

Amúgy egyik formátumot a másikba online elég jól lehet konvertálni.

Vagy direktbe telefonra töltöd (én Diablotorrenten úgy szoktam), vagy letöltöd gépen, majd fel egy felhőtárhelybe, s le telefonra. (Amúgy most kell először áttegyél valamit gépról iPhone-ra, hogy ennyire nem érted?)

2020. nov. 20. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igen, még sosem tettem át semmit. A képeket is elküldöm magamnak messengeren, és onnan töltöm le gépre..:D

Végül letöltöttem gépre, feltöltöttem drivera, és így olvasom telón. Tök jó.

2020. nov. 20. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!