Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » King of Scars magyarul?...

King of Scars magyarul? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Szerintetek van rá esély, hogy magyarra fordítják?

Elég jól megy az angol, de még nem merem megvenni eredeti nyelven...

2020. nov. 12. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:

A kiadót kérdezd, akiknél megjelent az első trilógia. Ők tudják hogy mennyire fogyott és mik a tervek.

Amúgy mi tart vissza az angoltól? Nem órán tanulsz meg rendesen angolul, hanem ha használod. Ülhetsz bent órán még évekig, de ha nem indulsz neki, akkor sosem fog menni. Tapasztalatból mondom.

Ráadásul ez nem is egy nagyon komplikált könyv, YA, szóval szerintem simán neki lehet állni.

2020. nov. 12. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Már érdeklődtem, a válaszra várok.

Egyébként igen, igazad van, olvastam már angolul könyvet, plusz alapvetően csak eredeti nyelven, angol felirattal nézek sorozatot, és valóban többet értem vele mint a suliban tanult dolgokkal.

Nem tudom, miért bizonytalanodtam el, de erősen megfontolom, hogy megvegyem angolul.

Köszi a választ!:)

2020. nov. 12. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Érdeklődnék, hogy válaszolt-e a kidaó! Lesz magyar fordítása a könyvnek?
2020. dec. 27. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Azt írták, bíznak benne, hogy lesz érdeklődés Leigh többi könyvére, de döntés egyelőre nem született. Nem hiszem, hogy azóta változott volna valami:(
2021. jan. 11. 02:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszodat! Bízunk a legjobbakban!
2021. jan. 14. 21:17
 6/8 anonim válasza:
Azt esetleg tudni hogy a Six of crows karakterei szerepelnek-e benne?
2021. ápr. 24. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, szerepelnek. Én most próbáltam elolvasni angolul, de nem tetszett, mondjuk nekem a SoC sem. Szóval ez nem jelent semmit.

Nina az egyik PoV karakter. Ez biztos. A második könyv legvégét még elolvastam, ott van Inej is. A többiekről nem tudok, mert ahogy mondtam, nem olvastam végig.

2021. ápr. 24. 13:28
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Engem is érdekel a könyv. Abban reménykedem hogy mivel nemrég jött ki a soozat Netflixen amiről azt olvastam hogy talán 5 évados lesz.

Én arra gondolok hogy talán a sorozatban a KoS is fel fogják dolgozni és talán emiatt magyarra is lefordítják a könyvet. Ha nem amit nagyon sajnálnék megpróbálom angolul.

2021. máj. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!