Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van a könyvtolvaj című filmből...

Van a könyvtolvaj című filmből könyv?

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 10:29
 1/5 uyscuti ***** válasza:
100%
Igen , létezik magyarul is. Sőt az academia.edu oldalon , ha minden igaz pdf-ben is fenn van.
2020. nov. 11. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Ez általában fordítva szokott működni, előbb van a könyv, és abból lesz a film. Vicces volt így olvasni ezt a kérdést:) Kb. mintha azt kérdezted volna hogy a "Gyűrűk Ura filmekből készült e könyv?":D

2005-ös a könyv, és 2013-as a film.

2020. nov. 11. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
konkrétan annyit írtam googleba hogy könyvtolvaj és olvalt ki is írta hogy "Markus Zusak azonos című művének filmadaptációja" . Nem bírom megérteni miért könnyebb kiírni egy kérdést és várni hátha valaki megválaszolja mielőtt utánajárnál.
2021. jan. 31. 02:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem értem miért van valakinek annyi ideje hogy raérjen minden egyes számára nem tetsző kérdést kritizálni. Nem kértem oktatást csak egy egyszerű választ, a többieknek meg nagyon szépen köszönöm a választ!
2021. febr. 4. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
3. vagyok és teljesen kimerítő választ adtam a kérdésedre továbbá egy tippet arról hogyan spórolj magadnak és másoknak időt ha hasonló kérdésed merül fel a jövőben, ezért nem kell megsértődni.
2021. febr. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!