Milyen igazán jó könyveket tudtok ajánlani?
(16/L)
Ezekhez hasonló könyveket keresek:
Battle Royale
Ready Player One
A marsi
vagy
A könyvtolvaj
Mielőtt megismertelek
Sajnos egyiket sem ismerem, amiket felsoroltál, így nem is tudom milyen könyvet szeretnél, de tudok néhány könyvet/könyvsorozatot:
Jó könyv pl.:
- Jennifer Blake - Aranyláz
- Martin Howard - Egy rosszcsont kutya naplóha 2.
Sorozatok:
- Maros Edit - Hűvösvölgyi suli (hasonlít a Szent-Johanna gimire)
- Sheila Hocken - Emma meg én 1-2
- Lucy Daniels - Delfin naplók
- Lucy Daniels - Jess, a skót juhász
Még többet ismolvastam, hiszen bolondulok a könyvekért, de most csak ennyi jutott eszembe :)
Az első egy kicsit eltévedhetett, mert itt jó könyveket kértek.
A Battle Royalhoz hasonló feelingű Stephen King A menekülő ember című könyve. És ha már itt tartunk, akkor King bármelyik könyvét elolvashatod, mert mind jó.
Az első csoporthoz :)
Dan Simmons: Hyperion
Második csoporthoz
Kathryn Stockett: A Segítség
Yann Martel: Pi élete
1. válaszoló: Igazság szerint sosem szerettem a mindenféle állatos könyveket és hasonlókat, de azért köszi a próbálkozást! :)
2. válaszoló: Olvastam Stephen Kingnek pár könyvét, és nagyon tetszettek, de ezzel még nem találkoztam. Mindenképpen elolvasom, köszönöm szépen. :)
3. válaszoló: Még sosem hallottam róla, de utánanézek, köszi. :)
4. válaszoló: Nagyon szimpatikusak a könyvek, köszönöm szépen :)
Továbbra is szívesen veszem a válaszokat. ;)
John Scalzi - Vének háborúja sorozata (nőként is élveztem, van mondanivalója, nem csupán harcolnak meg lőnek benne)
Dan Wells - Részlegesek trilógiája (disztópikus, női főszereplővel. Érdekes, izgalmas, ennek is van mondanivalója, NEM románc!)
A Részleges trilógia tényleg nagyon jó!
Ajánlom még az Éjszakai őrség sorozatot, illetve Marina és Szergej Gyacsenko három metamorfózis könyvét (Alexandra, Arszen, Andrej). Teljesen különálló történetek, úgyhogy nyugodtan olvashatod a háromból csak azt, amelyik tetszik.
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Kim Stanley Robinson: Aurora
•Beata Teresa Hanika:Soha Senkinek
•Holly Goldberg Sloan:7esével
•Justina Chen Headley:North of Beautiful-Iránytű önmagadhoz
•George Orwell:Állatfarm
•Matthew Dicks:Egy képzeletbeli barát naplója.
Remélem ahogy bennem is,úgy nyomot hagynak benned is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!