Mikor hadjátok abba az olvasást: a fejezet végén vagy a fejezet közepén?
Nem szoktam nézni, hogy hol tartok, mindig náshogy, nálam ez nem lényeges.
És nem, nem felejtem el az addig olvasottakat. Ennyi erővel aki meg a fejezet végén fejezi be, az meg az azelőtti fejezetet felejti el.
Kedves első és második (nagy valószinüséggel ugyan az a személy) ez nem nyelvtan óra ameddig ki tudod olvasni mi bajod vele? Nem szép? Nem fog orbán jönni megnézni. Vagy esetleg ocd-d van?
ÉN ott hagyom abba ahol járok.
Valószínűleg -sőt bizonyosan nem ugyanaz a személy, én egy hozzászólást fűztem a kérdéshez (#1).
Teljesen igazad van, hogy nem nyelvtan óra, és nem is kezdtem kioktatásba, csak tettem egy építő jellegű megjegyzést.
Ki tudom olvasni, persze, de ne ez legyen már a mérce, hogy ameddig értelmezhető, addig jóvanazúgy'.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat. Kivéve a nyelvtan tanárnőnknek/tanárúrunknak,mert nem lettem okosabb. Én is tudom hogy írják, de a siettségben így jött ki. Nem nyelvtan kérdésem volt, ezért ment neked a piros pacsi. Próbálj meg inkább a kérdésekre válaszolni, ne bele kötni a szövegbe! Ha nem tetszik, lapozz tovább!
A többinek nagyon szépen köszönöm, vannak még értelmes emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!