Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Grecso Krisztián Vera c....

Szvitek96 kérdése:

Grecso Krisztián Vera c. könyvét olvastam el,és nagyon tetszett. Viszont nem vagyok biztos hogy jól értettem-e a legvégén,hogyan értelmezhető helyesen a vége? Másolom az említett sorokat alul

Figyelt kérdés

"Az egy sárga fuggöny"-szakad ki belőle, mire az agy mellől a mama megszoritja a kezét,"nyugodj meg,csillagom",de már a függöny mögül is hallani egy hangot. Ismerős, kicsit vékonyabb,és ahogy szetnyilik a függöny,már látja a vörös, göndör furtjeit.

A mama az,csak fiatalabb, mint most.

"De jó hogy te vagy az" kiált feléje Vera,és erzi, hogy az ágy mellől a mama hűvös keze vegigsimitja az arcát.

Értelmezhető ugy mint Vera halála, vagy csak kepzelges a betegség miatt?Akkor meg mi teszi fel a pontot a legvégén?

2020. nov. 5. 16:44
 1/1 A kérdező kommentje:

Bennen a következő kérdések merültek fel:

1. A könyv utolsó része (nagypapa halála, vonatjelenet) tényleg megtörtént vagy Vera lázálma volt?

2. Hogyhogy nem tudta Vera és Sára, hogy ők rokonok? Mi értelme volt ezt eltitkolni előlük?

3. Most akkor Vera örökbe fogadott gyerek vagy azok az édesszülei?

2020. nov. 5. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!