Mi lehet a könyv címe?
Figyelt kérdés
Egy könyvet keresek, amibe régen csak beleolvastam, de most szeretném folytatni. Fantasy, erotikus sorozat volt. Ha jól emlékszem a férfi valamiféle démon lehetett és talán váltott szemszögben íródott. A lányt minden éjjel álmában meglátogatott egy alak és történt köztük egy s más 18-as dolog, de mielőtt komolyabbra fordulhattak volna a dolgok, mindig felébredt. Emlékszem, hogy a férfi az álomból felébredve igencsak izgalmi állapotba került, de mindketten úgy hitték csak álmodnak. Tudom, hogy ez kevés, de csak ennyire emlékszem. Évekkel ezelőtt olvastam el belőle pár oldalt, akkoriban nem érdekel az ilyesmi, de most szívesen elolvasnám. Remélem valakinek eszébe jut a címe.2020. nov. 4. 00:02
2/2 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!