Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írók! Tanár-diák viszonyról...

Írók! Tanár-diák viszonyról szóló könyvbe érdemes bele kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy alap sztorim,fan fictionom az alapja,ott is tanár-diák viszonyon alapul.

Érdemes lenne bele kezdeni? Itt a történet.

Amy Jensen 15 éves most kezd a New Andrew elit gimnáziumban Londonba. Átlagos osztálytársak,átlagos rendszer,átlagos tanárok. Kivéve egy. Alan Montgomery,rajz tanár,és kollégiumi ügyeletes. A lány bele szeret vállig érő, fekete hajú sápadt, 35 éves tanárában,és úgy tűnik a professzor úr sem hagyja viszonzatlanul. Ám viszonyuk lassan kibukik,tenniük kell ez ellen valamit. Így hát ketten a világnak indulnak,de nem sejtik még,hogy a problémák csak ezek után kezdődnek.

2020. nov. 2. 13:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A véleményekkel ellentétben nem számít miről írsz vagy mit írsz a lényeg, hogy téged szórakoztasson, mindemellett ha elkezded lehet félbe hagyod, vagy később újra írod máshogyan.

Mindenbe érdemes bele kezdeni, hogy fejlődhess.

Nem tudom mennyi idős vagy de szülőként nem érdekelne mit, ha írsz addig sem a tv-t vagy a telefont bámulod vagy rosszabb esetben egy buliban ájuldozol.

Más szempontból az ellenséges kommentekre csak annyit mondanék ez is a fejlődés része, szexuális irányból minden lánynak eszébe jut egy idősebb férfi, én a töri tanáromba voltam belezúgva anno ahogy a suliból majdnem minden második lány is. Az írás, az elmélkedés és a fantáziálás az élet, és a fejlődés része. Izlések és pofonok.

Sok sikert! :)

2020. nov. 4. 07:19
 22/23 A kérdező kommentje:

Ket gyermekes anyuka vagyok. :D es egyenlore ezzel szeretnem az en idombe lekotni magam. :)

Köszönöm szépen utolsó! :)

Nekem tini koromba Alan Rickman volt a szerelmem.🤣

2020. nov. 4. 12:40
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én nem igazán hiszem, hogy kétgyermekes anyuka lennél. Miért kamuzol? Az írásod alapján is látszik, hogy 14-17 éves lehetsz.
2020. dec. 13. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!