Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írók! Tanár-diák viszonyról...

Írók! Tanár-diák viszonyról szóló könyvbe érdemes bele kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy alap sztorim,fan fictionom az alapja,ott is tanár-diák viszonyon alapul.

Érdemes lenne bele kezdeni? Itt a történet.

Amy Jensen 15 éves most kezd a New Andrew elit gimnáziumban Londonba. Átlagos osztálytársak,átlagos rendszer,átlagos tanárok. Kivéve egy. Alan Montgomery,rajz tanár,és kollégiumi ügyeletes. A lány bele szeret vállig érő, fekete hajú sápadt, 35 éves tanárában,és úgy tűnik a professzor úr sem hagyja viszonzatlanul. Ám viszonyuk lassan kibukik,tenniük kell ez ellen valamit. Így hát ketten a világnak indulnak,de nem sejtik még,hogy a problémák csak ezek után kezdődnek.

2020. nov. 2. 13:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%

A 17 sem sokkal jobb. Tizenévesen még fogalmad sincs, ki vagy. Nem véletlenül illegális a felnőtteknek kiskorúakkal kapcsolatot létesíteniük.

De a lepontozott válaszomat nézve jó tudni, hogy a gyakorin ezek szerint milyen gusztustalan emberek koptatják a billentyűzetet.

2020. nov. 2. 15:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Figyelj a mi vilagba sajnos ennel durvabbak is vannak. :( Ezt mutatja a Szerb film,amit en nemtudtam vegig nezni,de ez piskota ahoz képest szerintem. :D mindenesetre a tied is egy velemeny,de akkor a masodik variáció esetleg amit ide irtam kommentbe? Szivesebben olvasnad?
2020. nov. 2. 15:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Utolso elotti,hat igy talalkoznanak ujra, hogy felkeresne ez a tanar valamilyen ugyben azzal kapcsolatban. :)
2020. nov. 2. 15:17
 14/23 D-Mano ***** válasza:
100%

Nincs új a Nap alatt. Szinte bármilyen témát is találj ki, biztos írtak már róla legalább százan. Szóval maga a témaválasztás ne zavarjon, ha neked tetszik az a téma.

A lényeg:

-igazán akard elmesélni azt a történetet

-legyen következetes a történet, ne csapongj a stílusok, hangnemek közt

-legyen kidolgozottak a szereplők

-úgy egészében legyen "jól megírva", hogy olvastassa magát

-meg egyéb ilyesmik, stb.

2020. nov. 2. 15:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos tanácsokat!!❤️
2020. nov. 2. 15:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a pasi neve ne legyen A betűs:/
2020. nov. 2. 15:33
 17/23 A kérdező kommentje:
Esetleg magyar nev ami illik Perselus Piton karakterehez? :) Es akkor lehetne magyar alapon az egesz. :)
2020. nov. 2. 15:37
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Anakonda Péter? 😂
2020. nov. 2. 15:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolso ez joo!🤣🤣🤣
2020. nov. 2. 15:46
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
8-as, miért kéne magyar utalás? Én pl. egy japánban játszódó történetet írok japán szereplőkkel, pedig magyar vagyok. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2020. nov. 2. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!