Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpados kritikaírók?

Wattpados kritikaírók?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik felhasználók a legjobb (tehát hasznos tanácsokat osztogatnak, érdekesen is írnak) kritikaírók, illetve a legrosszabbak (vagyis összevissza mondanak mindenfélét, nem érteni, milyen amatőr dolgokat hablatyolnak)? Vagy esetleg kik azok, akiket egyszerűen nem kedveltek?

2020. nov. 1. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
most kritikaírok érdekelnének, vagy tipp adók?
2020. nov. 1. 18:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Kritikaírók.
2020. nov. 1. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
kritikát én is tudok neked írni🤷🏻‍♀️
2020. nov. 1. 19:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból érdeklődöm, hogy szerintetek melyik kritikaírók jók, valamint rosszak.
2020. nov. 1. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyon jó. Aki ugyan csak akkor ad kritikát, ha nevezel a versenyre, de utána egy nagyon nagyon jó kritikát adnak oda.

Bár lehetséges, hogy megtudod őket kérni, hogy csak egy kritikát írjanak neked.

A nevük: BestofWPHun

2020. nov. 1. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, működok-e még, de szerintem a legfejlesztőbb jellegű megmozdulás a wp könyvklub, ahol írók egymás könyveit kommentben értékelik, nagyon konstruktívak és sokszínű véleményt írnak.

Rosszakkal Dunát lehet rekeszteni, nagy általánosságban azt mondanám azok, akik aszerint írják a kritikájuk hogy milyen jó a könyv. A minél rosszabb, annál bunkóbb stílus. Azokat nem említeném, akik teljesen értékelhetetlenek, a "rossz, mert rossz" típus, inkább mondanám példának Col_Sunrise7-et, ő próbálkozik, csak hiányzik a szakmaiság a kritikáiból. De mondom, ő legalább értékelhetőt ad ki a kezéből, a többivel foglalkozni sem érdekes, csak a megközelítése nem elég alapos, sok tényszerű dolog van amihez nincs meg a kellő alapja. Ez most elég személyesnek hangzott, de általánosságban értem, szerintem az nem nevezhető jó kritikusnak akiben magában sincs potenciál a fejlődésre. Persze ez csak személyes vélemény. :)

2020. nov. 7. 15:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nyugodtan mondhattok még.
2020. nov. 7. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha elküldöd, beleolvasok és elmondom a véleményem.
2020. nov. 8. 00:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, hogy szeretetek kik a jó és a rossz kritikaírók, igazából véleményeket szeretnék róluk. De köszönöm, hogy felajánlottátok a segítséget.
2020. nov. 8. 10:47
 10/11 A kérdező kommentje:
*szerintetek
2020. nov. 8. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!