Lenne valakinek egy kicsit türelme, kedve az őrült agyamentségemhez?
Persze a kérdésem/kérésem, óhajom-sóhajom azoknak szól elsősorban, akik Harry Pottert és a The Orphan című filmet is jól ismerik.
Szóval! Képzeljetek el egy ádáz verekedést Ginny Weasley és Leena Klammer között! :D
(Ő Leena Klammer):
(Ginnyt talán nem kell bemutatnom, de azért berakom róla az egyik kedvenc képemet: :D )
Semmi varázslat, semmi külső segítség, semmi egyéb, mondhatni stílusosan: Egyszerű muglipárbaj! :D
Lenne kedvetek kicsike szösszenetek írni eme bunyóról a két lány között? Lehet humoros, lehet horrorisztikus, lehet szexi is, vagy akár az összes együtt vegyítve!
Szerintetek milyen lenne köztük a bunyó? Mi lenne a végeredmény?
Nagyon sokat jelentene nekem, ha megszánnátok némi elképzeléssel. Ki győzne vajon? :D
Egy másik égetően, halaszthatatlanul fontos kérdésem: Szerintetek jó feneke van Ginnynek? ;)
Ne rójatok meg mindezért. Megelőzlek titeket: Tisztában vagyok vele, hogy kicsit őrült és perverz is vagyok, de tényleg boldoggá tennétek, ha írnátok nekem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!