Szerintetek az ismerősöm őrült? Kitenni a kutyát a napra egész évben?
Nem, a házőrző nem azért van ,hogy nyáron hőgutát kapjon hanem azért ,hogy őrizze a házat (ami ma már amúgy elég veszélyes “szakma”, mármint a kutya részéről mert aki be akar törni az simán kiiktat bármilyen kutyát, ráadásul ha a betörőt megharapja a kutya és nincs kint a “harapós kutya” tábla akkor meg a kutya gazdája szívja meg).
8.-nak.
Aha...akkor most üssem agyon a 2 házőrzőmet, mert szerinted feleslegesek?
Ha meg a betörőt megmarja és elkapja, szerinted élve hagyom? Megtorlom keményen a betörést. Nem csicska gyerek vagyok, felénk keményen van fogva a bennszülött lakosság!
“Aha...akkor most üssem agyon a 2 házőrzőmet, mert szerinted feleslegesek?”
Nem ezt mondtam, hanem azt ,hogy nem arra való a házőrző ,hogy nyáron hőgutát kapjon. Jelzem a Kérdező ismerőse egy 0 árnyékú kertbe akarja tartani a kutyát mert szerinte a sok napsütéstől lesz erős.
“Ha meg a betörőt megmarja és elkapja, szerinted élve hagyom?”
Persze meg lehet ölni meg elásni a kertben és játszani a kemény faszagyereket, csak akkor nem leszel jobb a betörőnél, sőt még rosszabb leszel. A többit beszéld meg mondjuk a rendőrséggel (tudom, a magyar igazságszolgáltatás nem a legjobb ahogy sokminden más sem az ...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!