Mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Ezer éve olvastam egy könyvet, de elfelejtettem a címét. A történet egy kislányról szólt, akinek a szülei drogfüggők voltak, az anyukája elhanyagolta,ezért az apukája egyik barátja kezdett vele foglalkozni, akit úgy ismert meg, hogy elesett motorral, és segített neki. Egy nagydarab, idősebb paliról van szó. Sokat vannak együtt, vesz neki a pali motoroscuccokat is, bemegy a szülei helyett az iskolába. A kislány sokat emlegeti a Cassiopeia csillagképet egyébként. Aztán a palit lecsukják azzal a váddal, hogy megerőszakolta a kislányt, pedig ez nem történt meg. Évek múlva szabadul, a lány felkeresi, és azthiszem happyend, összejönnek. Nagyon remélem hogy valaki tud nekem segíteni ebben, előre is köszönöm!2020. okt. 27. 21:44
2/2 anonim válasza:
Ha gondolod van egy hasonló sztori: számíthatsz rám
Szinten drog és a kislányt az egész szomszédság neveli fel úgymond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!