Wattpadon miért van az, hogy amikor kirakom a storyt, akkor megugrik az olvasók száma de utánna meg semmi?
Valaki ha szeretné elolvashatná, mert engem nagyon motiválna ha valaki véleményt írna (lehet az pozitív és negatív is)
Nem lehet, hogy számítógépen írtad és publikáltad a részeket, és a közzététel után még belejavítottál, szintén számítógépen? Mert akkor miután publikáltad a változtatást, kidob a fejezethez, és hozzáad plusz egy megtekintést... Nekem így jött össze az alig olvasott könyvemhez a 400+-os olvasottság. Folyamatosan frissítem, javítgatom a részeket, így ha valamelyikbe belejavítok hússzor, akkor az olvasottsága is nő plusz hússzal.
Amúgy, ha megfigyeled, mindig az első részek a legolvasottabbak. És most tök mindegy, milyen könyvről beszélünk. Az ember belenéz, hogy milyen, de sokszor az első fejezetnél abbahagyja... Lehet, hogy itt is ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!