Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpadon miért van az, hogy...

Wattpadon miért van az, hogy amikor kirakom a storyt, akkor megugrik az olvasók száma de utánna meg semmi?

Figyelt kérdés

Valaki ha szeretné elolvashatná, mert engem nagyon motiválna ha valaki véleményt írna (lehet az pozitív és negatív is)

[link]

2020. okt. 26. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mármint úgy érted, hogy amikor mondjuk kiraksz egy új fejezetet? Mert ezt én is tapasztaltam. Ahogy észrevettem, amikor kiraksz egy fejezetet, sokkal előrébb kerülsz azon a "ranglistán" (tudod, ami a különböző kategóriáknál van, ifjúsági irodalom, fantasy, és a többi... nem tudom, van-e valami pontos neve), és ha nem publikálsz, mondjuk egy heten belül, akkor újra hátra kerülsz. Én erre fogtam, hogy hirtelen megugrott az olvasók száma... Ha előrébb vagy, könnyebben rád találnak.
2020. okt. 26. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy kell elképzelni hogy kiraktam az első részt arra lett 10 megtekintés az első 2 percben és azóta semmi. Az egyiken sincs egy megtekintés sem. Én állítólak 18# vagyok az egyik ilyen ranglistán. Ezt olvastam valahol hogy ez teljesen véletlenszerű, de már nem igazán tudom mit higyjek.
2020. okt. 26. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy számítógépen írtad és publikáltad a részeket, és a közzététel után még belejavítottál, szintén számítógépen? Mert akkor miután publikáltad a változtatást, kidob a fejezethez, és hozzáad plusz egy megtekintést... Nekem így jött össze az alig olvasott könyvemhez a 400+-os olvasottság. Folyamatosan frissítem, javítgatom a részeket, így ha valamelyikbe belejavítok hússzor, akkor az olvasottsága is nő plusz hússzal.

Amúgy, ha megfigyeled, mindig az első részek a legolvasottabbak. És most tök mindegy, milyen könyvről beszélünk. Az ember belenéz, hogy milyen, de sokszor az első fejezetnél abbahagyja... Lehet, hogy itt is ez történt.

2020. okt. 26. 22:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Telefonon csináltam, de lehet hogy itt is így megy. El tudom képzelni. Köszi :)
2020. okt. 26. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!