Merengőröl vélemények?
Elszeretnék kezdeni merengőre írni.Ezért lenne pár kérdésem.
1.Valahol azt olvastam,hogy meghívásos rendszer alapján működik.Ez igaz?Ha igen akkor hol lehet meghívót szerezni?
2.Rákerestem ott azt írja fanfic.hu.Akkor oda csak fanfiction lehet írni vagy rendes könyvet is?
3.Azt is olvastam,hogy túl cenzúrázák és van,hogy nem is engedik kitenni a fejezetet.
Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de eddig csak Wattpadra írtam.A Wattpadnál viszont eléggé olyan érzésem van,hogy most már egyre rosszabb,gyerekesebb könyveket tesznek ki és azokat viszont nagyon sokan olvassák.
1. Nem igaz. Simán tudsz regisztrálni.
2. Van külön Original kategória a saját történeteknek.
3. Ez nem igaz. Azok, akik erről panaszkodnak, csak nyafognak, mert szerintük "nem olyan gáz", ha tele van a sztorijuk helyesírási és nyelvhelyességi hibákkal. Ha valamiért nem is engedik fel a feltöltött fejezetedet, nem egy se szó, se beszéd rendszertől van szó - e-mailt fogsz kapni a hibáidról, és ha kijavítod őket, fel fogják engedni a fejezetet.
1. Ez hazugság, simán tudsz ingyen regisztrálni.
2. Lehet írni Original történeteket is, erre van külön kategória.
3. Igen, van cenzúra az oldalon, és valóban, az oda nem illő, vagy rettentően hibásan írt fejezeteket nem engedik fel. A Merengőn az adminok nagyon figyelnek a minőségre. Egyébként nagyon rendesek, és hibák esetén email-t kapsz, hogy mit kell kijavítanod.
Kedves hatos! A vesszőhibáidból ítélve én sem engedném fel az irományodat.
Amúgy, ha valaki nagyon igénytelenül ír, de attól még fel akarja tölteni az írását, megteheti. A Szent Mungó nevezetű kategória kifejezetten ilyen történeteknek van.
A Szent Mungóba nem tudsz feltölteni, oda bekerülhetsz, ha annyira borzalmas az írásod, és ha láthatóan nem szándékosan hajtasz rá (értsd, ha direkt azért írsz szart, hogy oda bekerülj, akkor csak simán visszadobják).
Egyébként kedves 6-os, én sem engednélek fel, csapnivaló a helyesírásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!