Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könnyvvel kezdjem a sort?

Melyik könnyvvel kezdjem a sort?

Figyelt kérdés
Most nagyon lázban vagyok, és mindenképpen akarok olvasni Stephen King könyvet. Csak nem tudom melyikkel kezdjem. Az Az egy jó választás első könyvnek? Ha van más ötlet kérlek írd le! :)

2020. okt. 21. 01:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és izgalom céljából olvasnám. Nem félemlít meg nagyon a horror, szóvam ne kíméljetek! :)
2020. okt. 21. 01:19
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Az „Az” a legjobbjai közé tartozik. Nekem még az Állattemető az, ami nagyon ijesztő :)
2020. okt. 21. 02:03
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Igen, az Az egy jó választás.
2020. okt. 21. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Tortúra a nagy kedvencem, az is volt az első King regény, amit olvastam és meghozta a kedvem többhöz.
2020. okt. 21. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Cujo, Állattemető, Ragyogás, A két Rose, Carrie, Tortúra ezeket ajánlanám elsőre. Én imádom a szerző munkáit, rég megvan az összes könyve, már a nagy részét olvastam is, a többi még folyamatban. Az AZ jó könyv, de elsőre nem ajánlanám.

Előbb ismerd meg a stílusát, pár rövidebb klasszikus darabbal, és ha tetszik, utána érdemes a hosszabb könyveit kézbe venni. Persze lehet hogy elsőre is tetszene egy ezer oldalas munkája , ezt nem lehet tudni. 😊

Én az AZnál azt éreztem, hogy nagyon nagyon jó, de ha azt olvastam volna először, nem biztos hogy olyan élményt adott volna mint úgy, hogy már megismertem hogyan ír a szerző.

2020. okt. 21. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel most nem leszek népszerű, de szerintem az AZ túlértékelt könyv, persze jó, de én nálam még a top 30 King-be se férne be. Elsőre nem ajánlanám, mert vannak jobbak, és túl hosszú is.

A Tortúra mondjuk egy nagyon erős könyv, akár kezdhetsz is ezzel, viszont ez nem a szokásos King, mivel nincs benne természetfeletti szál, ami azért jellemző a legtöbb könyvére. Én elsőnek az Állattemetőt vagy a Sorvadj el!-t ajánlom.

2020. okt. 24. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a Borzalmak városával kezdtem, nem bántam meg, aztán jött a legújabb könyv az Intézet. Most pedig a kedvencek temetőjét olvasom. Legközelebbi tervek a Ragyogás, Álom doktor, Az könyvek, Tortúra.
2020. okt. 28. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Én A tűzgyújtóval kezdtem, de szerintem ha akarod, az Az-t is megpróbálhatod. Bár az tényleg elég hosszú, és lehet, hogy az elején annyira nem fogna meg. Amik még szerintem nagyon jók, az a Ragyogás, A borzalmak városa és az Állattemető.

Nagyon sok jó könyve van, és már egy csomót olvastam tőle. Remélem neked is tetszeni fognak a művei. Jó olvasást! :)

2021. febr. 16. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!