Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan juthatnék hozzá olcsóbb...

Hogyan juthatnék hozzá olcsóbban a könyvekhez?

Figyelt kérdés

2020. okt. 20. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Használtan veszed
2020. okt. 20. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
könyvtár?
2020. okt. 20. 19:48
 3/11 A kérdező kommentje:

Itt ahol lakok elég szegényes a könyvtár. :(

Sokszor felírom mit szeretnék elolvasni és általában azok nincsenek meg nekik..

2020. okt. 20. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiadótól rendelj, ne könyvesbolttól. (Az esetlegesen sérült példány cseréje is sokkal könnyebb.)
2020. okt. 20. 19:59
 5/11 anonim válasza:
100%
A legtöbb könyvesboltban vannak akciók, illetve törzsvásárló kedvezmények. Érdemes antikváriumokban nézelődni, illetve vannak olyan helyek, ahol termékhibás könyveket lehet venni (értsd, a borító sérült de maga a könyv OK).
2020. okt. 20. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

- iratkozz fel a nagyobb könyvesboltok hírlevelére... jó, persze, nem feltétlenül a sztárkönyvekre, de nagyon sokszor van akció, akkor érdemes végignyálazni a kínálatot

- Facebookon érdemes eladós csoportokban rákérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó

- Moly.hu-n, Rukkolán meg lehet nézni, vki nem akarja-e épp eladni azokat a könyveket, amiket keresel

- antikvárium - vannak amúgy online antikváriumok is, sőt a Libri összeköttetésben is van antikváriumokkal, és onnan is lehet rendelni

2020. okt. 20. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Moly-on van rengeteg használt köny eladó, sőt be is lehet állítani figyelést adott könyvre, hogy ha valaki tesz fel eladót, akkor küldik róla a mailt.
2020. okt. 20. 23:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteg facebookos könyveladós csoportban vagyok benne. Ott van, hogy akár 1000 ft-ért tudok venni nagyon jó könyveket, csak ezekre általában várni kell. Plusz glamour napokon is elég jó áron lehet beszerezni, de könyvesboltokban is gyakran vannak akciók, pl nyáron mindig, de biztosan máskor is. Sokszor van 2+1-es is pl libriben. Online is érdemes nézelődni a könyvesboltok oldalán. Egyébként én sosem akkor veszek könyvet, amikor épp kéne, mert akkor tuti nem találok sehol. Most 8 könyv vár rám a polcon, amiket pár hete szereztem be nagyon jó áron, de ha ezt most szeretném megvenni akkor biztosan nem találnám őket.. :D Óóó meg a facebooknak a market place-es felülete is nagyon szuper, rengeteg könyv van fent. :)
2020. okt. 21. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sok köynvet szrzek akciósan a kiadóktól.

Jó ha fiygeled a moly nevű oldal akció zónáját.

Volt a Gabo kiadónak is 1000 ft/db áras akciója.

Meg mostanában sokat van az alexandra . hu oldalon is (most talán pont nem) a könyvmolyképző kiadónak 40-90%-al olcsóbb könyvei.

2020. okt. 21. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérdezz rá a helyi könyvtárban könyvtárközi kölcsönzésre, bár ott neked kell fizetned a postaköltséget, ha jól tudom. Jó megoldás lehet még, ha beiratkozol a legközelebbi nagyobb város könyvtárába, én ezt csináltam, mikor falun laktam. 1-2 havonta bebuszoztam/vonatoztam, és volt egy időre elég olvasnivalóm. Nyilván sokkal jobban megérte az útiköltség árát kiadni, mint megvenni ezeket a könyveket.
2020. okt. 21. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!