Nincs olcsóbb a Book Depository-nél, ha új angol nyelvű könyveket akarok vásárolni, ugye?
A budapesti könyvesboltok kilőve, mert arcátlanul drágák (például az egyik szinte csak angol nyelvű könyveket áruló bolt az ötödik kerületben a Book Depository árainál 20-30-40%-kal drágábban árulja a könyveket), de ha lehet, még kevesebbet szeretnék fizetni, szóval létezik olyan internetes bolt, amelyik esetleg a Book Depository-nél is olcsóbb? Kétlem, de hátha.
Előre is köszönöm!
Édes Istenem, öreg vagyok én már ehhez! :'(
Csakhogy a gyerekkoromhoz nyúljak vissza, nyilván tök más érzés volt Cooper Nagy indiánkönyvét kötetenként (hogy írtad? 13*20 cm-es méret, ráadásul puhatáblás) olvasni, mint a Móra Kiadó 20,5*29 cm-es keménytáblás változatát - [link] -, mivel ez utóbbi alatt leszakadt a karod, s ha véletlenül a lábadra ejtetted, mindjárt mehettél is gipszeltetni.
Meglepi, ha e-olvasón olvasom, ugyanazt az élményt nyújtja, csak súlyra könnyebb.
Az egész csak hozzáállás kérdése.
Infót kértél és kaptál (nem csak tőlem), erre te eldöntötted, hogy az neked nem felel meg. Ezek után mindegy, mit írunk, a magad részéről úgyis neked lesz igazad (én meg vidáman olvasom tovább a papíralapú és az e-könyveket).
Én még nem használtam, de a wordery-t is jónak és megbízhatónak mondják. Amúgy meg az Amazonnal és szakkönyves boltokkal szoktam összevetni az áraikat.
#13 a kérdező vadiúj könyvet szeretne venni, de köszi én, szétnézek itt is ;) Amúgy e-bayt szoktam használni, hát, találtam olyat, amit olcsóbb volt újként megrenelni :D
Egyébként kérdező, én nagyon gondolkodom egy 7 vagy 8 inches ebook olvasó beszerzésén. Állítólag nagyságrendekkel jobb a szemnek az E Ink Carta, mint bármelyik normál földi halandó számára elérhető monitor. Nálam a problémát az jelenti, hogy ábrák vannak a szakkönyvekben, amelyeket nagyban jó látni, a képekről, ne is beszélve, amelyek jó minőségű nyomtatásban a legélvezhetőbbek.
A jelenlegi helyzet alapján 2021 július 1-től megszűnik a kisértékű küldemények vámmentesség. Egy no-deal brexit pedig azt jelentené, hogy az Egyesült Királyság kiesik a piacközösségből, és az onnan jövő árut, értéktől függetlenül terhelné a 27%-os áfa. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én ezt nevezném orbitális szívásnak...
"Állítólag nagyságrendekkel jobb a szemnek az E Ink Carta, mint bármelyik normál földi halandó számára elérhető monitor. Nálam a problémát az jelenti, hogy ábrák vannak a szakkönyvekben, amelyeket nagyban jó látni, a képekről, ne is beszélve, amelyek jó minőségű nyomtatásban a legélvezhetőbbek."
Ha még mindig csak gondolkodsz, igen, az olvasók képernyője valósággal simogatja a szemet, de szakkönyvet, azt tableten praktikus olvasni, mert ott kicsinyíted-nagyítod rendkívül vidáman, képként a pdf-et. Normális ebook formátumú szakkönyvet nem nagyon látni. A pdf meg totál nem egyezik az olvasóval. Persze, másfelől, egy 10 collos tablet az drága is, meg rohadt kényelmetlen is, az már kevés zsebbe fér bele.
És igen, a 8 collos olvasó az nagy élmény a hatoshoz képest. Csak az is drága, és az sem fér már bele sok zsebbe. A hatost bármilyen télikabátzsebből elő lehet kapni a tömegközlekedési eszközön.
Én ezt az utat végigjártam, maradt a két eszköz, először vettem a 7 collos tablet után egy 8 collos olvasót, majd igen rövid idő alatt rájöttem, hogy a pdf-ekre ez nagyon alkalmatlan, aztán jött a 10 collos tablet, de azon meg szórakozásból olvasni nehéz, kifordulna az ember kezéből, a világ összes akármije tükröződik benne, satöbbi... a tableten lehet netezni is rendesen, irodalomfélét meg az olvasón olvasok. Ez a világítás annyira megtetszett, hogy ma már, ha antikvár könyvet veszek, beszkennelem, digitalizálom, és úgy olvasom. Minden pénzt megér, hogy nem kell az éjjelilámpával sugarazni az ágytársat, és nyúlkálni, ha az ember el akar aludni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!