Nincs olcsóbb a Book Depository-nél, ha új angol nyelvű könyveket akarok vásárolni, ugye?
A budapesti könyvesboltok kilőve, mert arcátlanul drágák (például az egyik szinte csak angol nyelvű könyveket áruló bolt az ötödik kerületben a Book Depository árainál 20-30-40%-kal drágábban árulja a könyveket), de ha lehet, még kevesebbet szeretnék fizetni, szóval létezik olyan internetes bolt, amelyik esetleg a Book Depository-nél is olcsóbb? Kétlem, de hátha.
Előre is köszönöm!
Igazad van, köszönöm a tanácsot, de egyelőre még nem mondanék le a nyomtatott könyvekről, de ki tudja, hogyan fogok vélekedni egy-két év múlva...
+ mindig belefutok olyan kritikákba, hogy rengeteg az elütés az e-könyvekben, és azért 20-50 fontba kerülő könyveknél magasabb az én elvárásom is.
Köszönöm a gyors ás hasznos válaszodat!
Mivel az új könyveknél nem fogják külön külön begépelni a fizikai könyvhöz és az elektronikushoz szükségwes szöveget, így az elütések mindkettőben jelen lesznek.
A régi könyvek elektonikus változatánál fordul elő az, hogy a könyvnek már nincs meg a gépi verziója, ezért beszkennelik és átalakítják a fizikait, na ilyenkor előfordul, hogy bizonyos karakterek megváltoznak, és ha nem nézik át alaposan, akkor benne is maradnak a szövegben.
Nem tudom, rengeteg amazonos könyvet olvastam már, s nem voltak tele hibával. Viszont ha regisztrálva vagy, nagyon gyakran vannak ingyen vagy fillérekért (Ł 0.99/$ 0.99) letölthető e-könyvek, s ha a molyon is tag vagy, van rá külön Amazon zóna, ahová szemfüles tagok linkelik az ingyen könyveket - [link]
Én is jobban szeretem a papírkönyvet, de jól elvagyok az e-könyvekkel is, és szerintem megéri. :)
Köszönöm a válaszokat.
Ha a recenzensek is megemlítik hivatalos kritikájukban az elütések ijesztő számát az e-változatban, akkor csak több van benne a papíralapúnál.
(És ha megnéztek egy nagyobb kiadványt a Routledge-tól, akkor eleve nehezen lehet belepréselni az információkat egy kisebb képernyőbe, de ez már másik téma.)
Nincs olyan, hogy arcátlanul drága, olyan van, hogy neki ennyiért éri meg eladni, te meg ha akarod, nem veszed meg.
Ember, hát ideszállította a könyvet neked, és egy baromi drága belvárosi bérleményt tart fenn, hogy oda bemehess a melegbe és fénybe babrálni, hát ennyire nincs eszed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!