Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc részed a...

Melyik a kedvenc részed a Twilight sagából?

Figyelt kérdés

Csak a négy könyv játszik (Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás), a Midnight suntól, és a filmektől teljesen elvonatkoztatva! Melyik a kedvenced? Melyik sikerült a leggyengébbre? Miért?

Kort, nemet írjatok.

2010. aug. 8. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az Eclipse. Indok is kell? Mert nagyon szeretem a farkasokat és Jacob Black-et, és ebben a kötetben kiderül, hogy bella is ezernyi szállal kötődik hozzájuk, Jacobba pedig szerelmes is egy kicsit. Szerintem remek gondolat volt ennyire ellentétesre kihegyezni a két fiút, Edwardot és Jacobot, és ennyire nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy az angyali, tökéletes szerelmen túl a földi, minden ízében a reális világhoz kötődő szerelem is lehet nagyon vonzó.

De tetszett a Breaking Dawn is, a vámpír Bella ereje és képessége, végtelenül érdekes volt a többi vámpír klánról is többet megtudni, Alice szerepe, és a Volturi feletti győzelem. És nagyon tetszik Nessie, Jacob bevésődése, és örülök, hogy mindenki számára pozitív véget kerekített az írónő.

És még valami: azét, mert van, akinek nem tetszik a sorozat, vagy az eköré kialakult kultusz, attól még illene tolerálni a másikat is, hiszen nagyon különbözőek vagyunk, de emiatt nem kell a másikat szidalmazni. Ez csak egy kérdés volt, akinek nem tetszett, nem kötelező válaszolni.

2010. aug. 9. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, utolsó, de Bella képessége valami irtó szar, kreativitástól mentes, utolsó kategóriájú megoldás volt. Abból pedig, hogy Bellának semmi sem jó, kiderül, hogy egy hisztis p.icsa...
2010. aug. 9. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:
első vagyok, olvastam 3 és felet, a negyediket nem fejeztem be, de nem is fogom, láttam a 3 filmet. és így mondom, hogy unalmas, az eclipse olvasása közben alig tudtam odafigyelni, nem kötött le.
2010. aug. 15. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:

hát nekem valahogy így van sorrendben:

1.Breaking(Dawn(Hajnalhasadás)kedvenc

2.Twilight(Alkonyat)nagyon jó

3.Eclipse(Napfogyatkozás)jó

4.New Moon(Újhold)elmegy

Egyébként én kifejezetten utáltam jacobot a 2. és a 3. részben,de amikor a Breaking Dawn-t olvastam,valahogy megszerettem,mert ugye a könyv 1/3-a az ő szemszögéből íródott.Azon annyit röhögtem:-D

13/L

2010. aug. 16. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
ugyan azt irhatnám, mint az utolsó válaszadó:) még a Jake-s rész is stimmel 16/L
2010. aug. 17. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:

1.Hajnalhasadás

2.Napfogyatkozás

3.Alkonyat

4.Újhold

Amúgy mindegyiket imádom,kivéve mikor Bella Edwardról áradozik a gondolataiban,meg sajnál

egy 12 éves fiú

2010. szept. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!