Melyik a kedvenc részed a Twilight sagából?
Csak a négy könyv játszik (Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás), a Midnight suntól, és a filmektől teljesen elvonatkoztatva! Melyik a kedvenced? Melyik sikerült a leggyengébbre? Miért?
Kort, nemet írjatok.
Az Eclipse. Indok is kell? Mert nagyon szeretem a farkasokat és Jacob Black-et, és ebben a kötetben kiderül, hogy bella is ezernyi szállal kötődik hozzájuk, Jacobba pedig szerelmes is egy kicsit. Szerintem remek gondolat volt ennyire ellentétesre kihegyezni a két fiút, Edwardot és Jacobot, és ennyire nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy az angyali, tökéletes szerelmen túl a földi, minden ízében a reális világhoz kötődő szerelem is lehet nagyon vonzó.
De tetszett a Breaking Dawn is, a vámpír Bella ereje és képessége, végtelenül érdekes volt a többi vámpír klánról is többet megtudni, Alice szerepe, és a Volturi feletti győzelem. És nagyon tetszik Nessie, Jacob bevésődése, és örülök, hogy mindenki számára pozitív véget kerekített az írónő.
És még valami: azét, mert van, akinek nem tetszik a sorozat, vagy az eköré kialakult kultusz, attól még illene tolerálni a másikat is, hiszen nagyon különbözőek vagyunk, de emiatt nem kell a másikat szidalmazni. Ez csak egy kérdés volt, akinek nem tetszett, nem kötelező válaszolni.
hát nekem valahogy így van sorrendben:
1.Breaking(Dawn(Hajnalhasadás)kedvenc
2.Twilight(Alkonyat)nagyon jó
3.Eclipse(Napfogyatkozás)jó
4.New Moon(Újhold)elmegy
Egyébként én kifejezetten utáltam jacobot a 2. és a 3. részben,de amikor a Breaking Dawn-t olvastam,valahogy megszerettem,mert ugye a könyv 1/3-a az ő szemszögéből íródott.Azon annyit röhögtem:-D
13/L
1.Hajnalhasadás
2.Napfogyatkozás
3.Alkonyat
4.Újhold
Amúgy mindegyiket imádom,kivéve mikor Bella Edwardról áradozik a gondolataiban,meg sajnál
egy 12 éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!