Írok egy regényt, ki tud találó, és jó nevet adni?
Már elkezdtem egy regényt írni, a címe:Az utolsó remény
Egy kutyás történet, arról szól, hogy egy nő elveszti sok vagyonát és nem megy neki a munka szerzés, így Brutus nevű irtózatosan rossz kutyájával beneveznek egy kutyakiállítás versenyre, ahol sok pénzt nyerhetnek stb stb....xD Szóval nem ez a lényeg.
Most egy olyan regényt tervezek, hogy van két legjobb barátnő akik nagyon össze vesznek egy fiún(még nem tudom ki fogja megszerezni...), és ezután esküdt ellenségek lesznek.Mindig megszívatják egymást stb...És mikor már teljes szívükből utálják egymást, a sok megaláztatás miatt stb akkor kicserélődik a testük.A többit nem árulom el ^^ Az egyik lánynak Chloe lesz a neve, a másik pedig Ashley.18 éves gimnazista lányok, plázacicák.Chloe az ész, Ashley a szépség.Ashley-nek van egy törpe spicc kiskutyája, Chloe-nak pedig egy skót juhásza Layla.(Ashley spicce Fifi.)
Szerintem ez rengeteg infó XD de még mindig nem tudok egy jó címet -.- Kérlek segítsetek!Pls *.*
Hmmm...Nem undokoskodni akarok,csak az utolsó reményről annyit,hogy:Ha egy kutya megnyer egy kutyakiállítást, akkor nem pénzt kap érte.Asszem csak egy kupát,meg egy kis ajándékot :)Mármint a gazdi kapja ezeket:D
Szerintem ha még csak tervezed ezt a barátnős testcserés könyvet, akkor még ne nagyon gondolkozz a címen.Csak írd,írd,és írd!Ha végeztél vele, majd csak utána kezdj gondolkozni a címen! :D Sok szerencsét!
Am könyvcím:Barátnős testcsere.Vagy: Barátném,hol az igazi testem?! :)
Nos akkor a másik regényemet vedd úgy mint egy varázslatosat ^^ Mint pl a Betolakodó, vagy a Lány a múltból...Nem rég olvastam őket, de azok is kicsit varázslatosak.Ám itt nem varázslat van csak egy kis extra...Pénz jutalom.:P
Hisz minden könyvbe kell valami izgalom, amikért áldozatot kell hozni XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!