Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen az olvasási szokásod...

Milyen az olvasási szokásod ebből a szempontból?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy amikor olvasol akkor minden esetben végigolvasol egy fejezetet (tehát fejezettől fejezetig olvasol) vagy pedig olvasol ameddig jól esik és ahol meguntad/belefáradtál/elálmosodtál ott megállsz és majd onnan folytatod?
2020. okt. 5. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő. :D
2020. okt. 6. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Második
2020. okt. 6. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a fejezet végéig olvasni, de sokszor van, hogy nincs rá időm vagy csak simán már elkalandozom és inkább leteszem, ilyenkor nem számít, hol vagyok, általában az oldal tetejéről kezdem el legközelebb olvasni
2020. okt. 16. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ hol olvasok. Otthon végigolvasom a fejezetet. Ha utazás közben olvasok és le kell szállnom vonatról/ buszról/ villamosról/ metróról, akkor nyilván nem tudom sajnos befejezni a fejezetet, előbb kell abbahagynom az olvasást.
2020. okt. 21. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első
2020. nov. 19. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!