Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen az olvasási szokásod...

Milyen az olvasási szokásod ebből a szempontból?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy amikor olvasol akkor minden esetben végigolvasol egy fejezetet (tehát fejezettől fejezetig olvasol) vagy pedig olvasol ameddig jól esik és ahol meguntad/belefáradtál/elálmosodtál ott megállsz és majd onnan folytatod?
2020. okt. 5. 14:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
utóbbi
2020. okt. 5. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon közel van (4-5 oldal) akkor általában végig olvasom, de nem nagyon érdekelnek a fejezetek.
2020. okt. 5. 15:02
 3/15 TR75 ***** válasza:
100%
Én szeretek fejezeteket elolvasni egyben, ha ilyesmi nincs, vagy nagyon hosszú, akkor a fejezeten belül igyekszem egy adott egységig olvasni (nem tudom, hogy nevezik, amikor sorkihagyással vagy csillaggal vagy ilyesmivel kezdenek új részt). Ha ilyesmi sincs, akkor ott állok meg, ahol új gondolat vagy cselekmény kezdődik (párbeszéd végén, vagy amikor a szereplő valami mást kezd csinálni).
2020. okt. 5. 15:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szívesebben állok meg fejezet vagy jelenet végén, mint máshol, de ha épp nem tudok tovább olvasni, akkor gond nélkül abbahagyom egy bekezdés vagy mondat végén is.
2020. okt. 5. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Amennyit birok egybe,ez van hogy napi 12-15 óra

Hüm... jó könyv esetén ritka az álmosság

Én 75%ban könyvolvasót használok,bár ha megyek valahova:telefonon hangosfelolvastatás,fejhallgatóval

2020. okt. 5. 17:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában ingázás közben olvasok és az utazás nem mindig tart a fejezet végéig (vagy fordítva). Általában ilyenkor bekezdés végéig folytatom.
2020. okt. 5. 17:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Diszlexiás vagyok, ott állok meg ahol már nem jön át az infó.
2020. okt. 5. 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor teszem l, amikor abba kell hagynom (pl. házi, program, vagy már alig bírom nyitva tartani a szemem), nem szoktam nézni, hogy a fejezeten belül hol tartok, és azt se tartom fontosnak, hogy a fejezet végére érjek.
2020. okt. 5. 19:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Második
2020. okt. 5. 21:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Fejezet vègèn lenne ideális,de van úgy ,hogy hirtelen abba kell hagyni amit nagyom utálok.
2020. okt. 5. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!