Ki szeretne beszélgetni a Harry Potter könyvekről?
Hát beismerem, hogy több kérdésed van mint nekem. :D
A tieid közül sok érdekelne engem is, de erre nem kapunk választ. Hacsak az írónő nem írja tovább a HP -t. Az fantasztikus lenne. :D
James-t énis pont így képzeltem el, de a többieket nem. Mondjuk igazából annyira bele sem gondoltam, hogy milyen tulajdonságaik lehetnek. Albust én nem szemüvegesnek képzeltem el hanem egy kicsi, teltarcú, sötétbarna hajú kisfiúvá. Mondjuk a többi úgy nagyjából megegyezik. Csak Lily -t is inkább olyannak képzeltem, mint Harry felnőtt édesanyját. Másokkal törődő, szerény kislány, aki azonban szeret a baráti társaságában a középpontban lenni...
Kis csemege azoknak, akik (hozzám hasonlóan) úgy tették le a Harry Potter utolsó könyvét, hogy: "De kár, hogy vége!!!"
Az író neve George Norman Lippert. Érdekesség, hogy most készül elkezdeni a negyedik James Pottert. Én már nagyon várom.
Róla szinte mindent meg lehet tudni a belinkelt oldalon.
Sajnálatos, hogy eddig nem jelentek meg művei magyarul (mármint olyanok, amelyeket teljesen sajátjának vall), bár a hírek szerint ez változni fog. Nagyon várom, mivel nekem az angollal, legalábbis irodalmi szinten -mondjuk úgy-, gondjaim vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!