Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket szerettek...

Milyen könyveket szerettek olvasni?

Figyelt kérdés

Szóval az érdekelne, hogy milyen zsánerű történeteket szerettek olvasni.

Vagy hogy milyen kliséket szerettek, ha van ilyen.

Ha lehet, egy nemet és életkort is írjatok.

Köszi

2020. szept. 14. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Horror, cyberpunk, kisebb részben fantasy és "szokványos" sci-fi.
2020. szept. 14. 12:36
 2/9 anonim válasza:
100%

Az én örök kedvencem a Gyűrűk Ura trilógia, ebből kifolyólag főleg fantasy könyveket szoktam olvasni.

Az utazós klasszikusokat is sokat olvastam kisgyerekként, mint pl. Jules Verne könyvek vagy a Robinson Crusoe.

A krimiket is szeretem, különösen Agatha Christie könyveit és a Sherlock Holmes kalandjait.

Ezeken kívül science fiction, azon belül Galaxis útikalauz stopposoknak és Az ember a Fellegvárban voltak számomra meghatározó olvasmányok.

Non-fiction könyvek közül szeretem a történelmi/életrajzi műveket.

2020. szept. 14. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindenfélét elolvasok, ami valamivel felkelti az érdeklődésem, de leginkább a sci-fi és krimi történetek fognak meg. Ja, meg szeretem a híres filmsorozatok világában játszódó könyveket is (például Star Wars, Alien/Predator, stb.)

26/F

2020. szept. 14. 13:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, ment a zöld mindenkinek.

Jöhetnek még válaszok! ^^

2020. szept. 14. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én leginkább romantikus és krimi műfajú könyveket, de elég sok félét olvasok. :)
2020. szept. 14. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Fantasy. Lehetőleg akciódús, szeretem a mítikus lényeket, csatákat. Amikor új helyeket fedeznek fel, utaznak.

Nem szeretem a tinilányos YA "fantasy" dolgokat, ahol a fantasy csak a romantikára ráhúzott jelmez. Sokszor volt már ebből félreértés, mikor valaki mondta nekem hogy ő is szereti a fantasy-t, aztán kiderült, hogy ez a Cassandra Clare-féle vonalat jelentette. D:

2020. szept. 14. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, romantikus ifjúsági könyveket.
2020. szept. 14. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fantasy, YA, NA, de változó.
2020. szept. 14. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Sci-fi, horror, fantasy.

19L

2020. szept. 16. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!