Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlotok?

Milyen könyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szóval jelentkeztem egy versenyre, aminek a második fordulóján az a feladat, hogy be kell mutatni egy könyvet angolul.

A könyvvel az a kikötés, hogy legyen minimum 150 oldal, illetve, hogy olyan legyen, ami eredetileg angol nyelven íródott.

Nekem jelenleg Scott Lynch - Az úri csirkefogó sorozat a kedvencem, de nem szeretnék ezek közül választani, mivel akkor újra kéne olvasnom valamelyik részt, és jelenleg a sok kötelező olvasmány mellé nem férne be semmi olyan könyv, aminek a terjedelme 600-800 oldal körül van.

Illetve olyan könyvet szeretnék választani, amit még nem olvastam, és terjedelmileg ugye a megadott minimum 150 oldalnál több, de azért ha lehet, akkor kevesebb, mint 500 oldal. Plusz ha már versenyre készülök, akkor nyilván angolul tervezem elolvasni.

Műfajilag nekem szinte mindegy, hogy mit javasoltok. Igazából a horror és a szerelmi témákat leszámítva kb mindent szeretek, illetve a romantikus sztorikkal sincs bajom, ha nem az a nyálas, csöpögős, túl megható kategória.

2020. szept. 13. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Charles Portis - True Grit

Western, egy fiatal lány apját megölik mikor elutazik egy másik városba. Ő utána megy, felbérel egy embert és próbálja megtalálni az apja gyilkosát.

David Benioff - City of Thieves

Leningrád ostroma alatt két srácnak tojásokat kell szerezniük, különben kivégzik őket

Neil Gaiman regényei? Több is van neki, ami egy kötet és nem hosszó, pl. Sosehol, Anansi fiúk, Csillagpor

2020. szept. 13. 10:35
 2/2 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Lisa Halliday: Asymmetry

Kortárs, amerikai és 250 oldal.

2020. szept. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!