Milyen könyvet ajánlótok?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok olyan érdekelne ami nagyon izgalmas alig birod lerakni mert annyira jó2016. febr. 19. 19:27
1/8 anonim válasza:
"ajánlótok"
Nyelvtankönyvet.
:-)
De komolyan: milyen stílus érdekel. Mert hiába írom én neked a világ legizgalmasabb sci-fi könyvének a címét, ha te a történelmi regényeket szereted - és fordítva.
Fiú vagy vagy lány, mi az érdeklődési köröd...
2/8 A kérdező kommentje:
Hát tinis ,szerelmes,izgalmas hát ezek leginkább
2016. febr. 19. 19:41
3/8 anonim válasza:
Sajnos ebben a témakörben nem tudok segíteni. Bocs!
4/8 anonim válasza:
Meg Cabot tiniknek szóló könyvei, Thomas Brezina könyvei. Én ezeket szerettem 13 évesen, de most Leiner Laura könyvei nagyon felkapottak a kistinik körébben, a Szent Johanna Gimit szerintem érdemes elolvasnod. :)
5/8 anonim válasza:
Lol könyvek.
Kiera Cass: Párválasztó
Laini Taylor: Füst és csont leánya, Vér és csillagfény napjai.
6/8 anonim válasza:
Darren Shan régi könyveire szerintem igazak a tinis és izgalmas jelzők, de nem éppen szerelmesek. Tini horrornak mondanám őket, a helyi könyvtárban is a gyermeksarokban voltak, igaz a polc tetején.
7/8 anonim válasza:
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók.( Elvileg ez egy sorozat 1.része, de a részek nem kapcsolódnak egymáshoz) Csak ajánlani tudom :)
8/8 anonim válasza:
Mel Walles de Vries: Csapda
Mel Walles de Vries: Bűnös
Mel Walles de Vries: Álnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!