Könyvek vagy weboldalak amivel fejleszthetem a tudásom?
Sziasztok!
Kerestem, de semmi érdemlevót nem találtam, szóval ha valaki tudna ajánlani valami érdekeset azt megköszönném.
Jöhet bármi.
Nézz előadásokat, olyanokat is, melyekkel úgy gondolod, nem feltétlenül fogsz egyet érteni. Csatlakozz ingyenes online kurzusokhoz. Angolul rengeteg van, ha rákeresel (free online courses), ez a nyelvtudásodon múlik. Emellett szerintem nagyon sokat lehet tanulni dokumentumfilmekből, a nagy streaming oldalakon (pl. Netflix, HBOGo) sokat lehet találni (a Netflixet egy hónapig lehet ingyenesen használni), plusz a Youtube-on is egyre több van.
Itt van pár példa:
[link] --> Mindenféle témában, rövid, de elgondolkodtató előadások. Szerintem biztosan találsz olyat, ami érdekel.
[link] --> Online kurzusok, most 2 hónapra ingyenesen használhatod, viszont a videók angolul mennek.
https://www.youtube.com/user/onthespotvideo/videos --> Magyarok és zseniálisak.
Hajrá, szerintem az egyik legjobb tulajdonság a fejlődésre való vágy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!