A leírásnak megfelelő könyvet tudnátok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezeket a csípősen hideg őszi napokat. Ilyenkor szeretek kicsit ''lehangoltabb'' könyveket olvasni. Pl.: Ami utánad maradt-Ashley Woodfolk, Itt voltam-Gayle Forman és ehhez hangulatban hasonló, kicsit szomorkásabb, melankólikusabb könyvek érdekelnének.Tudtok valami jót ajánlani nekem őszre? :) Előre is köszönöm!!<32020. szept. 1. 16:14
1/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem tértem ki rá, de valami jó történetű regénynek örülnék. Olyan legyen ami magával ragadó, mély érzelmekről van szó benne stb. Nem szükséges ősszel játszódnia, csak hangulatilag ilyesmit keresek. Érdekelnek a véleményeitek is, és a tapasztalat, hogy mit éreztetek az olvasás közben. Ja, illetve a kérdésben felsorolt két könyvet csak ajánlani tudom + Gayle Forman-Ha maradnék-ját is imádom :))
2020. szept. 1. 16:32
2/4 anonim válasza:
Siobhan Dowd: Éles és gyors sikoly
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Sara Barnard: Törékeny barátság
Jennie Melamed: Lányok csöndje
Meg Rosoff: Majd újra lesz nyár
Kevin Brooks: Lucas
Karen Thompson Walker: Csodák kora (ezt kiemelném az erős hangulata miatt)
Wendelin Van Draanen: Szerintem, szerinted
Leslye Walton: Ava Lavender különös és szépséges bánata
Én is szeretem ezt a hangulatot, szerintem ezekkel érdemes próbálkoznod. :) Érdekelne, hogy hogy tetszettek.
3/4 anonim válasza:
Próbálkozz az Outlanderrel, Harry Potterrel és az Üvegtrónnal. Esetleg a Jég és Tűz dala is tetszet. Illetve keress rá a Testcselre.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megyek is beszerezni ezek közül párat, aztán a többire is sor kerül :)
2020. szept. 4. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!