Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Véletlenül írtam egy könyvet,...

Véletlenül írtam egy könyvet, ti ilyenkor mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem terveztem ezt a dolgot, aztán egyszer csak elkezdtem azt érezni, hogy írok egy könyvet. Elkezdtek összeállni a szövegeim egy könyvvé.. aztán kész lett. Sajnos gépen írtam, ezért nem tudom elégetni, korábban ezt csináltam, ha ilyen történt velem. Elküldtem egy barátomnak, elolvasta, és azt mondta, odabasz. Én is elolvastam, és amúgy kajak nem volt rossz, sőt, tökre egyedinek éreztem. Ilyenkor mi a teendő, ti mit csinálnátok a helyemben? 22/L

2020. aug. 29. 22:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy velem van e baj de nem szoktam VÉLETLENÜL könyvet írni...de most komolyan hogy lehet VÉLETLENÜL írni xd
2020. aug. 30. 12:37
 12/26 Joe001 ***** válasza:
100%

Na jó, látom te se tudod , hogy is találd a storyt 😀

Ez olyan mint a véletlen teherbe esés? 😂

Ahogy írtad , nem első eset , tehát eleve tudnod kellene a választ.🤔😀

Az hogy nem tudod elégetni, nem jelenti azt hogy nem tudod letörölni a gépről... ha akarod.

De ha valami csoda folytán ez mégis igaz lenne , 22 éves ként, már tudni kellene mit tegyél.

De szerintem ez csak egy kamu kérdés 🙂

2020. aug. 30. 13:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Miről szól a könyved? Miért nem lehet letörölni? Simán közzé lehet tenni a neten, ha tényleg erre vágysz.

Hogy lehet véletlenül könyvet írni? Főleg, hogy akarattal csináltad.

2020. aug. 30. 15:13
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
véletlenül senki nem ir könyvet
2020. aug. 30. 21:08
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt jó lehet a könyved a stílusodból ítélve...
2020. aug. 30. 21:12
 16/26 anonim ***** válasza:

#7 amúgy én is mindig megtörlöm a filét mielőtt megsütöm

XD

2020. aug. 30. 21:15
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha kiadható, és nincs benne semmi olyan rádutaló személyes tartalom; ami csak a magánügyed, alapból nem osztanád meg;pl nem írtad le anyádnak valami nagyon idegesítő, rossz szokását; tehát , hogyha pl nem teregeted ki benne az otthoni, magánéleti szennyest,és tényleg jó, és már kiadható formára van fogalmazva, akkor lehet, hogy megmutatnám egy kiadónak.De ha még gondolod, előtte még formálgasd, hogy tényleg tökéletes legyen; és akkor ja. De olyannak tilos elküldeni, azt hallottam,hogy ez a "szerzőket keresünk" című történet ez nem működik, mert ott tök könnyen le tudhatják nyúlni, amit írtál, tehát ezt nem hivatalos könynyomdák szokták hirdetni, kirakni ilyenfajta cikket; tehát csak megbízható könyvesbolttal, könyvkiadóval szerződj mindenképpen, akinek már van rengeteg kiadott könyve, szerintem azok tehát mind jók, ha meg nem szűntek:) De egyébként szoktak lenni ilyen írói pályázatok, ott nem tudom, hogyan lehet ellenőrizni, hogy melyik az eredeti; de szóval ha ott pl sikerül előkelő helyet elérned, lehet,hogy akkoris kiadják ingyen; de lehet, hogy nem. Ja és asszem maga a szerző ilyen 8-20%-ot szokott kapni a saját könyvének eladási bevételéből, hogy a kiadó megérje. Van magánkiadás is; asszem, a könyvműhely ilyen; és akkor te fizetsz azért talán asszem,hogy kiadják, szerintem korrekt amennyit kérnek érte, de mondjuk én jópár évvel ezelőtt néztem a honlapjukat. És itt olvastam akkor a Gyakorin szerintem hogy innen valakinek kiadták; tehát énszerintem a konyvmuhely jó lehet. Meg amúgy szal biztos van még sok másik jó kiadó is, nézzél szét az interneten még, ha gondolod.
2020. aug. 30. 23:24
 18/26 anonim ***** válasza:
A magán kicsit sem éri meg, hiszen kikerülöd az a lépcsőket, melyeknél felvilágosítanak mi is a probléma a könyveddel. Bár nálad úgyis mindegy, hiszen te véletlenül (????) írtad
2020. aug. 31. 07:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg írtál egy könyvet és nem csak trollkodsz, én szívesen elolvasnám mint bétaolvasó.
2020. aug. 31. 11:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

hát ha én véletlenül írnék egy könyvet nagyon elcsodálkoznék, nekem ez több évnyi tudatos munka, nem jön össze úgy, hogy jaj már megint írtam egy könyvet! el kell égetnem :D

szerintem a kérdező nem normális, már bocs kérdező :)

2020. aug. 31. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!