Olyan film/sorozat/könyv, ami egy fiú-lány barátságról szól, amiben folyton veszekednek/piszkálják egymást, majd végül összejönnek?
Pl. A Harry Potterben Ron és Hermione.
A Love Rosie-t is szeretem, de annak inkább az elején szimpatikusak a karakterek, egy idő után nagyon nyálasba csap át.
Mondanál egy példát?
Én csak olyan hollywoodi filmeket ismerek, amiben vadidegenek egymásra néznek, és “szerelmesek” lesznek minden bevezetés nélkül, tök indokolatlanul.
Van egy film, ami pont erről szól, de sajnos elfelejtettem a címét. Ha valaki tudja kérlek írja meg, hogy segítsünk a kérdezőnek.
A lényeg hogy van egy lány és a környékre költözik egy fiú. Évekkel később a fiú beleszeret a lányba, de a lány nem szereti őt. Aztán a lány elkezdi megszeretni, de a fiú megtud róla valamit, amitől kiszeret belőle. Aztán barátok lesznek, de van benne emiatt konfliktus a szülőkkel, nem találkozhatnak, ilyesmik. A lánynak talán lesz egy barátja, de vele szakít, aztán a végén összejönnek. Vagy valami ilyesmi már régen láttam.
Biztos van ezer, én ezeket ismerem:
10 dolog amit utálok benned
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!