Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szerelmes férfi nézése?
Kíváncsiságból kérdezem, milyen az arca egy férfinak, hogyan néz a szemeivel, amikor szerelmes egy nőbe?
Esetleg tud valaki linkelni képet, vagy tud filmet, sorozatot mondani, amiben az illető férfi szerelmesen néz a nőre? De igazán, nem teljesen megjátszottan, úgy értem, ami a valóságra, az életbeni szerelemmel teljes nézésre hasonlít?
Talán az Angyalok városában a Nicholas Cage néz így Meg Ryan-ra. Mit gondoltok?
Előre is köszönöm. (Azt is ha nem poénkodjátok el).
Hülye hasonlat, de vannak ezek a mémek: "olyan pasit akarok, aki úgy néz rám, mint én a pizzára" és társai
Viccesek, de van bennük valami :)
Ilyen az én szerelmes nézésem!
Mondjuk ha csak a cipőd orrára mer nézni és följebb nem, az tuti szerelem.:) Jó, azért van aki ezt kinövi, de a szerelem kezdetben mindig nagyon sebezhetővé tesz, tehát aki nyíltan bámul, az garantáltan nem szerelmes.
Később, amikor már le lehet venni a védőpáncélt, akkor már a szerelmes nézés se ilyen egyértelmű:)
Mindent elsöprő. Olyan csodálat van a szemébe,sokkal ragyogóbb a nézése.
Akaratlanul is mosolyognod kell,hogy meglátod azt a nézést mert egyszerűen a női lélekig hatol (ha szintén viszonozza)
Én így tudnám jellemezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!