Melyik a legjobb poket zsebkönyv?
Nehéz látatlanban megtippelni, mi fog bejönni neked, de én ezeket szerettem:
- Utas és holdvilág (ha fogékony vagy elmélkedésre, és szereted Olaszországot meg az olasz hangulatot, tuti bejön)
- A halál kilovagolt Perzsiából (ennek elsősorban a retró hangulata jön be)
- A csodálatos tenger (anorexiás tinilány naplója, bár azt hiszem, ez kifutóban van és nem nyomtatják újra, most kell rá lecsapni, ha van még)
- A tizennégy karátos autó (olvastam már többször, de sokadjára is sírva röhögős, viszont sajna erre is érvényes, ami az előbbire
- Orlando; Gyöngéd barbárok (ennek a kettőnek a nyelvezete különösen gyönyörű)
- Az analóg bosszúja (ez nem regény, viszont nagyon érdekes, arról szól, hogy most, mikor életünk jelentős részét a neten vagy mindenféle kütyü segítségével éljük, mennyire megnőtt a kereslet az olyan, régimódi dolgokra, mint a hanglemez vagy a Moleskine füzet)
- Cigánytelep nyolctól négyig (egy kis szociológia; megtörtént esetek alapján írja a cigánytelepen dolgozó szociális munkás, engem megdöbbentett, hogy itt, velünk egy országban ilyen körülmények közt is élnek. Szomorú és vicces részek egyaránt vannak benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!