Milyen cím fog meg legjobban egy fanfic esetén? Melyiket olvasnád szívesebben?
Figyelt kérdés
Az alábbi példák természetesen kitaláltak, de értitek miről van szó.2020. aug. 18. 14:06
A kérdező szavazást indított:
Valami ami visszaadja a hangulatát (pl Eleven éjszakák)
Valami ami egy fontos helyszínt vagy tárgyat emel ki (pl A lebegő szigetek)
Számcím vagy zene részlet (pl Mióta a világ varázstalanítva lett)
Ami a központi motívumot, toposzt (trope) emeli ki (5 alkalom amikor Saláta Sára piacra ment, és egy amikor a piac jött hozzá)
Egyszavas cím, általában valami tartalmas, ritka szó (pl Vészfék)
Egyéb (írd le)
31 szavazat
1/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Nem a cím, hanem a leírás alapján szoktam fanficre kattintani.
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát egyéb 😉
2020. aug. 18. 14:14
3/7 anonim válasza:
Igaza van az egyesnek. Hiába frappáns a cím, ha a tartalom nem fog meg, vagy "nem az én teám".
4/7 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Illenie kell az adott sztorihoz, a stílusához, a fandomhoz... Nehéz jó címet kitalálni, nekem sokszor az tart a legtovább.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen pont ezen őrlődök én is 🤔
2020. aug. 20. 15:37
6/7 anonim válasza:
Valami troll cím, ami felkelti az érdeklődést.
Az ilyen "vad éjszakák" stb címeknél az emberek 90%-a tovább fog lapozni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ha van ráillő egy/kétszavas cím az a legjobb, mert könnyen megjegyezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!