Ha fanficet, saját regényt írsz, kb hány szó egy felyezet?
Figyelt kérdés
Nekem 2-3000 közt van, szerintetek ez jó?
Nektek általában hány szó szokott lenni?
2020. aug. 5. 18:12
A kérdező szavazást indított:
1500 alatt
1500-2000
2-3000
3-4000
4000 fölött
12 szavazat
1/9 anonim válasza:
A regényem 70000+ szó, tíz fejezet van benne, a hosszuk eléggé eltérő, viszont ha átlagot veszünk, akkor mondjuk 7000.
2/9 anonim válasza:
Felyezet? Szerintem előbb a helyesírási szótárat lapozgasd.
3/9 anonim válasza:
Hát az én regényeim is 15000-nél kezdődnek. Általában a 30-50 ezer közötitt szeretem megütni de volt már rövidebb és hosszabb is
4/9 anonim válasza:
Annyi szóból áll, amennyire írod. Ne hasonlítgasd másokéhoz! Csak írj annyit, amennyi jól esik :)
6/9 anonim válasza:
Nem a felyezet hosszától függ, hogy egy könyv lyó vagy sem. Vannak ojan könyvek, ahol egy felyezet csak pár sor (pl. Eleanor & Park), és van ojan regény, amelyben 80-100 oldalas felyezetek vannak (szélsőséges esetben az egész könyv egyetlen felyezet, akár egyetlen mondat - Bohumil Hrabal).
7/9 anonim válasza:
ezzel a helyesírással ne nagyon erőltesd
8/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy magyarul írom? Tudom fura, de az a helyzet, hogy angolom jobb mint a magyar helyesírásom.
2020. szept. 17. 10:51
9/9 anonim válasza:
Akkor pedig egyáltalán nem releváns, hogy itt magyarul ki mennyit ír, mivel ugyanaz a fejezet éltető nyelveken különböző hosszúságú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!