Fog készülni olyan Harry Potter könyv/film, amiben Harry és Draco a főhős?
Az elátkozott gyermeket lehetne alapul venni, ahol Harry és Draco a fiaik után mennek, és mindenféle kalandba keverednek. A régi bandából talán még Neville-t kellene borhozni a képbe, más nem kellene, ez a 3 karakter el tudná vinni a történetet.
Miért nem inkább ilyesmit csinálnak a Legendás Állattok erőltetése helyett?
J.K. Rowling többször is nyilatkozott erről, ő teljesen befejezettnek tervezte a történetet a hetedik könyv után, persze beleértve azt a sok kisebb történetet, amiket lehet olvasni a honlapján, amit kiegészítésként írt a könyvek mellett. Aztán gondolom, jó kis pénzt ajánlottak neki, hogy találjon ki még valami folytatást, viszont ő akkor sem vállalta, hogy regényt ír, ki akarta próbálni magát a színdarabírásban. Aki ért hozzá, az meg tudja mondani, hogy jól sikerült-e vagy sem, én nem láttam a színdarabokat sem (mert szerintem sincs szükség egy sokadig bőr lehúzására egy befejezett könyvsorozatból), de sokaknak nem tetszett annyira, mint az erősen animált, millió dolláros költségvetésű filmek.
Minden esetre én az írónő javára értékelni tudom azt, hogy nem ment bele abba, hogy még x köyvet meg filmet erőltessenek ki a Harry Potter világából (pedig szerintem van benne potenciál, arra meg ott van a sok Merengős fanfiction, ahol lehet mazsolázni a különböző mellékszálak komolyabb kifejtéséből).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!