Kedvenc könyvetek? És mi volt az első könyv amit elolvastatok?
Én 5 évesen tanultam meg olvasni.Az első komolyabb az a Hp1 volt 7-8évesen.Utána rengeteg Sherlock Holmes novellát/regényt olvastam.:)
Kedvencem sok van többek közt ez is (Homles Doyle-tól).
Stephen King-től a Ragyogás és a Talizmán.
Rejtőtől a Piszkos Fred és még sok más. :)
Bocs az OFFért, de kedvenc írótok?:)
Nekem:Stephen King, Max Allan Collins, Sir Arthur Conan Doyle, Agatha Christie, Gaston Leroux, Dennis Lehane, Wilbur Smith, Dan Brown, Vavyan Fable, Rejtő Jenő, Brian Innes.:) Nagyjából ennyi.Nagyon szeretek írókról/könyvekről hosszasan beszélgetni.:)
19/F
utolsó: én is nagyon szeretek könyvekről beszélni :)
első mese amit egyedül olvastam, az az volt, mikor a csaj adott vizet egy nőnek, aztán a nő átváltoztatta, hogy ha beszélt mindig ékszereket köpött, a gonosz mostoha nővérei is elmentek, de ők nem adtak vizet, ezért kígyót és békát köptek xD az első regényem pedig Louis Sachartól a Laura titkos társasága volt... Háát kedvenc könyvem... szeretem Stephen Kinget, Darren Shant, Merlét, Orwellt, Daniel Keyest, Scott Westerfeldet stb....
15L
Összes Leslie. L Lawrence könyvet olvastam már, Harry Pottereket, Neveletlen hercegnő palóját, "Alkonyatokat" az utóbbi 1,5 évben, nem is egyszer.
Leslie L Lawrence: A vérfarkas kastélyában volt az első regényem a kötelezőkön kívül. Aztán jött a többi.
De a kedvencem: Leslie L Lawrence: A gyűlölet fája
21L
Az első könyv amit kiolvastam,Lázár Ervin:Szegény Dzsoni és Árnika.
Mostanában Stephen Kinget olvasok,vagy ismeretterjesztő könyveket.
F35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!