Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kedvenc könyvetek? És mi volt...

Kedvenc könyvetek? És mi volt az első könyv amit elolvastatok?

Figyelt kérdés
Mért pont az?nemed és korod?
2010. aug. 3. 22:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi.jól hangzik.azt hiszem én is kiveszem legközelebb a könyvtárból.:D
2010. aug. 3. 22:41
 12/20 Vérgibbon ***** válasza:
Ez kimaradt. Mindig is álmodozó voltam.
2010. aug. 3. 22:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Az előző komentem a 22:34 esnek szántam.
2010. aug. 3. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Én 5 évesen tanultam meg olvasni.Az első komolyabb az a Hp1 volt 7-8évesen.Utána rengeteg Sherlock Holmes novellát/regényt olvastam.:)

Kedvencem sok van többek közt ez is (Homles Doyle-tól).

Stephen King-től a Ragyogás és a Talizmán.

Rejtőtől a Piszkos Fred és még sok más. :)

Bocs az OFFért, de kedvenc írótok?:)

Nekem:Stephen King, Max Allan Collins, Sir Arthur Conan Doyle, Agatha Christie, Gaston Leroux, Dennis Lehane, Wilbur Smith, Dan Brown, Vavyan Fable, Rejtő Jenő, Brian Innes.:) Nagyjából ennyi.Nagyon szeretek írókról/könyvekről hosszasan beszélgetni.:)

19/F

2010. aug. 3. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: én is nagyon szeretek könyvekről beszélni :)

első mese amit egyedül olvastam, az az volt, mikor a csaj adott vizet egy nőnek, aztán a nő átváltoztatta, hogy ha beszélt mindig ékszereket köpött, a gonosz mostoha nővérei is elmentek, de ők nem adtak vizet, ezért kígyót és békát köptek xD az első regényem pedig Louis Sachartól a Laura titkos társasága volt... Háát kedvenc könyvem... szeretem Stephen Kinget, Darren Shant, Merlét, Orwellt, Daniel Keyest, Scott Westerfeldet stb....

15L

2010. aug. 3. 23:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Elso komolyabb elolvasott konyvem, ami megmaradt kedvencnek meg most is, Daniel Defoe "Robinson Crusoe"-ja. 23F
2010. aug. 3. 23:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Az első könyvem,amit magamtól olvastam,a Harry Potter és az Azkabani fogoly volt 12 évesen.A kedvenceim pedig a Harry Potter könyvek:D 19/L
2010. aug. 4. 07:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Összes Leslie. L Lawrence könyvet olvastam már, Harry Pottereket, Neveletlen hercegnő palóját, "Alkonyatokat" az utóbbi 1,5 évben, nem is egyszer.

Leslie L Lawrence: A vérfarkas kastélyában volt az első regényem a kötelezőkön kívül. Aztán jött a többi.

De a kedvencem: Leslie L Lawrence: A gyűlölet fája

21L

2010. aug. 4. 11:00
 19/20 A kérdező kommentje:
22:56 os ha akarsz irj privit s elbeszélgethetünk a könyvekről.:)
2010. aug. 4. 11:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Az első könyv amit kiolvastam,Lázár Ervin:Szegény Dzsoni és Árnika.

Mostanában Stephen Kinget olvasok,vagy ismeretterjesztő könyveket.

F35

2010. aug. 4. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!