SzJG rajongók. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha a SzJGből filmet csinálnának? Ki lenne szerintetek a legideálisabb egyes szerepekre( lehet magyar, és külföldi is) ti mit változtatnátok a forgatókönyvön?2020. júl. 31. 09:00
1/5 anonim válasza:
Én nem szeretném,ha megfilmesítenék.
2/5 anonim válasza:
Bevallom őszintén, én sem szeretném. Annyi jó kedvenc könyvem van, aminek elrontották a filmes verzióját és nagyon csalódtam bennük, nem szeretném, ha itt is ez lenne. Meg sajnos arra is lenne esély, hogy nem értenék egyet némelyik színész megválasztásával, mert én máshogy képzeltem el az adott karaktert.
3/5 anonim válasza:
Én nem szeretnék filmet. Egyrészt, mert minden rajongó máshogy képzel el valamit, és nem lehetne találni egy olyan Cortezt, Ricsit, és hasonló krássolt karaktereket, amit mindenki imádna. Másrészt, meg nem, és kész :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem rossz lenne. Nem adja át ugyanazt és elrontja a fantáziánkat. Senki nem fog olvasni merthogy ugye legtobben a szjgvel kezdték. Ennek ez a hangulata a könyv! Mint ahogy Reni is mondta. Egy könyvszerető ember szereti az illatát, az oldalait. Semmi pénzért nem cserélném le egy hülye filmre!
5/5 anonim válasza:
Úristen ezen már nagyon règóta gondolkoztam. Èn nagyon szeretnèk. De inkább akkor egy rövidebb sorozatot mint filmet. Az egyetlen kikötèsem az lenne, hogy a szereplők úgy nèzzenek ki ahogy az a könyvben meg van írva.
Az hogy van aki nem èrt ezzel egyett annak nem kellene megnèznie, de volt már arra is sok pèlda hogy valaki egy könyv adaptációs film miatt kezdte el olvasni a könyvet ès hát ugyebár az nem egy rossz dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!