Milyen skizofréniával kapcsolatos könyek vannak?
Figyelt kérdés
Föleg regények érdekelnek, de az ismeretterjesztő könyvek is jók.2010. aug. 3. 13:31
1/11 anonim válasza:
Az ötödik Sally (íróját nem tudom, de egész jó kis könyv).
2/11 anonim válasza:
Google a barátom: Daniel Keyes a szerzője. Első voltam.
4/11 anonim válasza:
Stephen King : Titkos Ablak, Titkos Kert
5/11 anonim válasza:
Stephen King: Halálos árnyék - ahol a főszereplő nem feltétlenül skizofréniás, mint inkább egy másik ember szülőatyja
Leon 'Maxwell' Fate: Aki életben marad - itt viszont a főszereplő száz százalékig disszociatív skizofréniában szenved, ami keveredik egy gyilkossági szállal.
Atom könyvek:D
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, megkeresem ezeket a könyveket, ha valaki tud még ilyen könyveket az kérem írjon.
2010. aug. 4. 10:22
7/11 anonim válasza:
Dennis Lehane : Viharsziget.
Ez most elég nagy sikert aratott, mind könyvben, mind pedig filmben.
8/11 A kérdező kommentje:
A Viharszigetben a férfi nem skizofrén, csak elmebeteg, de amúgy a kedvenc filmem, már próbálom könyvben megszerezni, de eddig nem sikerült.
2010. aug. 14. 09:02
9/11 A kérdező kommentje:
Elsönek: Ha esetleg visszaolvasnál, köszi az ajánlásod ma olvastam ki és nagyon tetszett, alig bírtam letenni, 2 nap alatt kiolvastam, szóval köszi, nagyon jó és érdekes könyv.
2010. aug. 14. 20:50
10/11 anonim válasza:
Örülök, hogy tetszett.
Én is újra olvasnám, de nem találom sehol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!