Szóval pár hete olvastam a Szent Johanna gimit,de sajnos annyira nem tetszett (azaz egy ideig nagyon,de aztán az utolsó két részt azt hiszem nem is olvastam végül el),tehát annyira nem jött be. Viszont most van ez a Bexi-sorozat,ami elvileg nagyon jó,de kábé ugyanez a műfaj...
Nekem a kedvenc könyvsorozatom a Bexi. Amikor elkezdtem olvasni először pár oldal után rá is hagytam, de aztán pár év múlva újra elkezdtem olvasni és nem bírtam letenni. Nagyon jó, főleg az utolsó pár kötet
2020. júl. 19. 18:10
2/6 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem Leiner Laurától. Nagyon jó könyv, és teljesen más, mint az SzJG. Jó, a humora és a stílusa kb. ugyanolyan, de a témája és a történet, na meg a szereplők teljesen másmilyenek. Én amúgy az írónő legtöbb könyvét olvastam, és egyik sem okozott csalódást, szóval nyugodtan olvasd el őket, nem fogod megbánni!
2020. júl. 19. 22:15
3/6 anonim válasza:
Sokkal jobb(szerintem) mint az Szjg:)
Kezd el , en nagyon imadom😍
2020. júl. 21. 02:53
4/6 anonim válasza:
Tényleg egész más mint a SzJG, de mivel ugyan az az írónő, ezért nem 100% , hogy tetszeni fog. Attol függ szerintem, hogy mi az, ami nem tetszett a SzJG Ben. Ez sokkal kevésbé "kötott", nem olyan Napló szerűen van minden leírva. Ha jól emlékszem minden könyv kb 1-1het , a félév helyett. Másabb szemszög, élet, problema. Szerintem egy próbát megér, max itt a neten bele olvasni😁
2020. júl. 21. 09:58
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,ment mindenkinek a zöld kéz! 😊
Igazából igen,a naplószerűsége nem tetszett,meg néha nem annyira tudtak lekötni Reni mindennapjai ... Fura,de akkor kezdett el kevésbé tetszeni,amikor végre összejöttek Cortezzel 😅
De így,hogy nektek jobban tetszik ez a Bexi-sorozat,meg írtátok,hogy más,mint az Szjg,szerintem is megér egy próbát 😉
2020. júl. 27. 16:35
6/6 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszett a Bexi mint a Szent Johanna. Megéri elolvasni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!