Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Dumbledor mikor mondja el...

Dumbledor mikor mondja el Harrynek hogy Harry apja megmentette Piton életét?

Figyelt kérdés

Mert Harry Piton fejéhez vágja a Piton szobájában hogy azért nem szereti mert James megmentette Piton életét (és Harry azt mondja hogy Dumbledor mondta el neki hogy megmentette Pitont Harry apja )

(3.rész 263.oldal)

2020. júl. 18. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első részben, a végén.

Utána talán pont a 3. részben Piton meséli el a teljes sztorit.

2020. júl. 18. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, ez nekem teljesen kimaradt, a harmadik résznél nem is értettem, hogy honnan tud Harry a dologról, de tényleg van ilyen beszélgetés. 277. oldal

"- és volna még valami...

- Ne kímélj!

- Mógus azt mondta, hogy Piton...

- Piton professzor, Harry.

- Igen, ő... Szóval Mógus azt mondta, hogy utál engem, mert az apámat is gyűlölte. Igaz ez?

- Hát igen, tény, hogy erős ellenszenvvel viseltettek egymás iránt. Valahogy úgy, mint te és Malfoy úr. Azután apád olyasmit tett, amit Piton soha nem tudott megbocsátani neki.

- Mit csinált?

- Megmentette Piton életét.

- Micsoda?

- Bizony... - bólogatott révedező arccal Dumbledore. - Furcsán jár az emberek agya, még ha varázslók is, igaz? Piton professzor nem bírta elviselni, hogy apád lekötelezte... Úgy hiszem, azért is védelmezett téged olyan elszántan egész évben, hogy kvittek legyenek apáddal... És nyugodt lélekkel utálhassa tovább az emlékét."

2020. júl. 25. 11:21
 3/6 anonim válasza:
50%
Erre nem is emlékszem, hogy mentette meg, mikor az életét? Pont hogy mindig bántotta és megalázta Pitont.
2020. júl. 28. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Most nem találom azt a részt, és javítsatok ki, ha tévedek, de azt hiszem, valami olyasmi volt, hogy Piton kifigyelte a Tekergőket és ő is be akart menni a Szellemszállásra, mikor Lupin egyszer vérfarkassá vált. Remus valószínűleg széttépte volna Perselust, de James nem engedte át Roxmortsba. Vagy valami ilyesmi
2020. júl. 28. 17:39
 5/6 anonim válasza:
Jaaj, tényleg, már beugrott. De azért szerintem ez túlzás, hogy megmentette az életét, hát nehogy már szívesség legyen az hogy valakinek meg mentem az életét, ez alap dolog, hiába utálom a másikat... De persze a Jamesnek ez ez nem természetes. Fúú, már tudom miért utáltam annyira... Nem kellett volna éveken keresztül csesztetni, és akkor ő se szaglászik utánuk.
2020. júl. 28. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem Jamest, szar ember volt (oké, most elkezdhetnénk elemezni, hogy Lupin vagy Sirius miben volt más, azon kívül, hogy nekik volt idejük jó útra térni), de Pitont még annyira se. És annyira nem tudok azonosulni azokkal, akik odáig vannak érte
2020. júl. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!